FOTO: Marina Obelić i Martin Štefan najbolji na Divljem triatlonu

Trideset i šest natjecatelja u muškoj konkurenciji te osam natjecateljica u ženskoj konkurenciji sudjelovalo je ovoga vikenda na 6. Divljem triatlonu u Prelogu. Utrka se održala na popularnoj ‘Šoderici’ kraj Cirkovljana, a veselo druženje nakon utrke te podjela nagrada bilo je organizirano u Caffe baru ‘Marina’ Prelog.

Glavni pokrovitelj triatlona bio je Grad Prelog, a organizator Društvo športske rekreacije ‘Sportikus’ iz Preloga. Novost ove godine je da je 6. Divlji triatlon održan u sklopu Triatlona 3. županije. Prvi je triatlon održan na varaždinskom Aquacityju, a nakon Divljeg triatlona u Prelogu održat će se 7. kolovoza triatlon na Šoderici u Koprivnici.

Svaka utrka je zasebno organizirana, a natjecatelji koji završe dva od tri triatlona ući će u ukupni plasman i biti će dodatno nagrađeni. Utrka u Prelogu je održana u supersprint formatu, 375 metara plivanja, 10 kilometara bicikla i 3 kilometra trčanja te je bila prilagođena i za one s malo manje kondicije.

Iako su svi koji su završili utrku bili pobjednici, najbolji su i najbrži ipak bili Martin Štefan u muškoj i Marina Obelić u ženskoj konkurenciji. Među natjecateljima bilo je i amatera, rekreativaca, ali i državnih reprezentativaca i prvaka, javlja Prelog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije