Uspješan završetak sezone za BHC Čakovec

Proteklog vikenda u Bačkoj Palanki održan je jedan od posljednjih turnira rukometa na pijesku za ovu sezonu. BHC Čakovec imao je predstavnike u muškoj i ženskoj konkurenciji. U subotu, prvog dana turnira, usprkos lošem, kišnom vremenu dečki BHC Čakovca izborili su ulazak u četvrtfinale, s tri pobjede (BHC 2areg, Precka Breaks, Sombor) i jednom izgubljenom utakmicom (A.C.Kiklopes Alexandroupolis – Beachboys)



Djevojke su s dvije izgubljene (Detono Zagreb, BHC 2areg) i jednom dobivenom utakmicom (BHC Apatin), ušle u razigravanje od 5. do 8.mjesta. U nedjelju nakon pobjede u četvrtfinalnoj utakmici protiv BHC 2areg Juniora (2:0), ponovno ih je dočekala grčka ekipa Alexandroupolis. Unatoč lošem iskustvu u utakmici u skupini, gdje su izgubili od grčke ekipe, dečki su ipak pokazali svoju borbenost i pobijedili sa 2:1 nakon raspucavanja.



Time su osigurali ulazak u finale, gdje su se susreli s poznatim protivnikom Detono Zagreb. Nakon vrlo napete i zanimljive utakmice Detono Zagreb ipak je savladao dečke BHC Čakovca, čime su Čakovčani zauzeli vrlo dobro 2.mjesto.


Djevojke su nakon jedne dobivene utakmice (Sapori Di Casa) i jedne izgubljene (Niki Sport) zauzele 6. mjesto.



‘S obzirom da smo žensku ekipu skupili tek ove godine, vrlo smo zadovoljni rezultatima, a napredak cura je vidljiv iz turnira u turnir. Nadamo se da će nam se sljedeće sezone priključiti još koja cura, kako bi mogli ostvariti još bolje rezultate.



Dečki su odlično odradili ovaj turnir i osvojenim 2. mjestom uspješno zaključili vrlo dobru sezonu. Željeli bismo se zahvaliti svima koji su nas pratili ove sezone i pomogli nam da ostvarimo ovako dobre rezultate i nadamo se da će sljedeća godina biti još bolja’, rekao nam je dopredsjednik BHC Čakovca Karlo Korent



Za BHC Čakovec (M) igrali su: Alen Lacić, Benjamin Kovačević, Fabijan Farkaš, Karlo Korent, Jurica Lovrek, Tibor Tkalčec, Luka Bašek, Bruno Dvanajščak, Filip Goričanec i Deni Slaviček.



Za BHC Čakovec (Ž) igrale su: Barbara Sučec, Ena Car, Dora Pajić, Tijana Tkalčec i Erin Horvat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije