Streličari Katarine Zrinski organizirali turnir u Čakovcu

>> Streličari Katarine Zrinski organizirali turnir u Čakovcu

Protekle nedjelje Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec bio je domaćin tradicionalnog međunarodnog streličarskog turnira za oko 90 streličara iz Slovenije i Hrvatske. U odličnoj dvorani GOC-a domaćini su se potrudili da se svi gosti osjećaju što ugodnije, za što su na kraju dobili čestitke.



Iz našeg kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 24 natjecatelja, a osvojili su 14 medalja. U stilu standardnog luka, kategorije djevojčice do 12 godina, na svom prvom turniru nastupila je Mila Kuvač i osvojila zlatnu medalju. Među dječacima do 12 godina najbolji je bio Vid Muškinja osvojivši zlatnu medalju, dok je Mihael Trupković osvojio srebrnu medalju.



Prvi nastup na turniru imali su Matija Talaš, koji je osvojio brončanu medalju i Jan Zadravec koji je zauzeo četvrto mjesto. U kategoriji kadeta Fran Kovačić osvojio je zlatnu medalju, a Karlo Murk osvojio je srebrnu medalju. Među veteranima Stijepan Oehler osvoio je brončanu medalju.



U stilu goli luk u svom prvom nastupu na turniru Nikola Brezovec osvojio je zlatnu medalju. U stilu složeni luk, kategorije dječaka do 14 godina, Štefan Granatir osvojio je zlatnu medalju. Junior Krunoslav Sušec također je osvojio zlatnu medalju, dok je među seniorima Nino Branda izvrsno pucao i na kraju uspio osvojiti brončanu medalju.



U stilu instiktivni luk, kategorije dječaka do 14 godina, Karlo Flajšer osvojio je zlatnu medalju, a isto tako zlatnu medalju osvojio je Matej Žerjav u kategoriji kadeta. U stilu dugi luk, Ian Paska je u kategoriji kadeta osvojio zlatnu medalju.



U stilu zakrivljenog luka među dječacima do 12 godina Leon Kolarić osvoio je brončanu medalju, dok je Teo Štrukelj zauzeo peto mjesto. U kategoriji kadeta Ivo Maček osvojio je brončanu medalju, a Jan Miljan zauzeo je peto mjesto.



Među seniorkama Mija Mance zauzela je peto mjesto, dok su među seniorima naša četiri asa zauzeli redom, Tihomir Miljan šesto mjesto, Mladen Kodba sedmo mjesto, Ivan Hajdinjak osmo mjesto i Karlo Cilar deveto mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije