Dario Herman i Matija Matučec iz RK Međimurje u Vidovec Bios

Rukometaši Vidovec Biosa pripremaju za se za svoju prvu sezonu u Premijer ligi gdje žele napraviti dobar rezultat. U klubu je dosta dolazaka i odlazaka.

Dugi niz godina boje čakovečkog prvoligaša branio je Dario Herman. Kako je došlo do kolapsa rukometa u Čakovcu Herman je otišao iz kluba. On će pomoći Vidovcu u narednoj sezoni na poziciji desnog vanjskog.

U klub se vraća i mladi vratar Matija Matučec koji je bio u Čakovcu na posudbi tijekom protekle sezone. Usprkos šupljoj obrani s premalo discipline i borbenosti, kakav – takav pokušaj održavanja na životu u nekim susretima davao je upravo Matučec. Često je nakon susreta ostajao sjediti na parketu kao da su mu potonule sve lađe nakon uzastopnih poraza. Teško je proživljavao ono što se događalo u Rukometnom klubu Međimurje, ali teško je mogao dati više od onog što je dao.

Na nedavnoj Skupštini RK Međimurje bilo je rečeno da će tijekom srpnja četvorica igrača iz RK Vidovec Bios preći u redove u RK Međimurje koji će igrati u nižem rangu, u 1. HRL.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije