OTVORENI NOVI prostori odbojkaša i rukometaša na pijesku

>> OTVORENI NOVI prostori odbojkaša i rukometaša na pijesku

Prigodnom svečanošću na Gradskim bazenima Marija Ružić otvoreni su novi prostori Kluba odbojke na pijesku Čakovec i Kluba rukometa na pijesku BHC Čakovec. Sportaši na pijesku dobili su novu montažnu kućicu u kojoj će moći skladišti sve potrebne rekvizite i stvari za svoje treninge i natjecanje. Ispred kućice uređena je natkrivena terasa koja je popločena tlakovcima.



Predsjednik Kluba odbojke na pijesku Ivan Vabec zahvalio se gradskom vodstvu što su konačno riješili ‘stanarsko pitanje’ odbojkaša na pijesku. Kazao je kako se klub nakon gubitka igrališta kod ETŠ-a morao seliti, a sada je konačno dobio mjesto koje će zvati stalni dom. Istaknuo je i odnos s GP EKOM, čije djelatnike smatra vrhunskim profesionalcima s kojima se njeguje iskren, ljudski odnos.



Dopredsjednik Kluba rukometa na pijesku BHC Čakovec Karlo Korent naglasio je kako će novi prostori pripomoći ne samo prilikom domaćinstva natjecanja već i kod organizacije ljetnih sportskih kampova u sklopu akcije ‘Svaki tjedan sport jedan’. Poručio je kako će ovaj sport koji nema dugu tradiciju u Čakovcu sada dobiti dodatan vjetar u leđa.



Nove prostore otvorio je čakovečki gradonačelnik Stjepan Kovač koji se osvrnuo na dugogodišnju tradiciju igranja odbojke na pijesku u Čakovcu. Pohvalivši rad u oba ‘pjeskaša’ s mladima rekao je da Grad posebno prati upravo takve klubove koji su okrenuti budućnosti. Izrazio je uvjerenje kako će oba kluba prenositi ime Čakovca diljem Hrvatske , ali i šire.



Gradonačelnik Kovač izveo je i početni servis u revijalnoj utakmici između ekipa čakovečkih sportskih trenera i ženskog sastava Kluba odbojke na pijesku. Svečanost su svojim nastupom uveličale Čakovečke mažoretkinje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije