BHC ČAKOVEC prvi u Budimpešti

Proteklog vikenda u Budimpešti se održao turnir u rukometu na pijesku iz EBT (European Beach Handball Tour) serije – II. Budapest Cup.


Natjecanje po skupinama započelo je u subotu te su dečki iz BHC Čakovca na startu turnira upisali dvije uvjerljive pobjede sa po 2:0 u setovima i time se plasirali u četvrtfinalne skupine, gdje su ih čekale još dvije utakmice u subotu te jedna u nedjelju. Subotnje protivnike su svladali rezultatom 2:0, te taj dan zaključili bez izgubljenog seta.


Nedjelja nije započela kako su očekivali pa su tako u susretu sa mađarskom ekipom BHC Dinamit izgubili. Međutim odličnim igrama u ranijim utakmicama osigurali su ulazak u polufinale gdje ih je dočekala mađarska ekipa Salgótarjáni Strandépítok BHC, koju su nakon uzbudljive i vrlo neizvjesne utakmice svladali 2:1 u setovima.


U finalu ih je ponovno dočekala ekipa BHC Dinamiti, protivnik koji im je jednini nanio poraz na turniru. U utakmicu su krenuli oprezno, no bez straha i dobrom igrom zasluženo pobijedili, osvojivši tako 1. mjesto na turniru. Lucian Bura iz redova BHC Čakovca proglašen je za najboljeg igrača turnira.



Za BHC Čakovec su nastupili: Benjamin Kovačević, Nikola Marciuš, Mateo Hozjan, Marko Bašek, Tibor Tklačec, Lucian Bura, Filip Goričanec, Fabijan Farkaš, Karlo Korent. Čestitke svima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije