Dražen Besek: Toplice Sveti Martin su fantastične!

Susret Zagreba i Slaska (1:1) u Čakovcu iskoristili smo za kraći razgovor s trenerom Pjesnika Draženom Besekom.

eMedjimurje.hr: Kako ćete ocijeniti današnji Zagrebov susret s poljskim prvakom?

Besek: U prijateljskim utakmicama rezultat nije u prvom planu, ali nije nebitan. Zadovoljan sam disciplinom u igri protiv jakog protivnika dobro smo kontrolirali igru. Ne smijemo si dozvoliti da primimo onakav gol. To je gol kad lopta stoji, treba biti koncentriran. Kvaliteta protivnika nas je nagnala na potpuni angažman.

eMedjimurje.hr: Kako to da ste odlučili pripreme odraditi u Toplicama Sveti Martin?

Besek: Ja se uvijek dobro osjećam u Međimurju. Toplice su jednom riječju fantastične i kada se spoji ugodno s poslom onda je još veća sreća. Čim smo dobili ponudu za pripremama ovdje ja sam je objeručke prihvatio jer sam znao kakva nas gostoljubivost očekuje i samo treba reći sve riječi pohvale i za osoblje u hotelu i za uvjete koje su nam pružili. Mi se pokušavamo svojim odnosom i ponašanjem odužiti.

eMedjimurje.hr: Odigrali ste još dva susreta u Međimurju

Besek: Trudimo se odazvati svim ljudima koji nas pozovu. Na sve to dogovaramo pozitivno s velikim zadovoljstvom. Tereni su jako bitni za odigravanje naših utakmica. I ove dvije prethodne utakmice su bile dobre. Bilo je možda više grešaka i protivnici su bili takvi da jednostavno ne mogu se igrači uvijek odazvati na način na koji bismo mi treneri željeli. Veliki je broj treninga i to utječe na igru.

eMedjimurje.hr: Kako izgleda ekipa Zagreba, ima li još dolazaka i odlazaka?

Besek: Ovo je jako mlada ekipa koja je ostala na okupu. Hoće li netko doći u ovome je trenutku nebitno za mene. Za mene je najbitnija stvar da ovi dečki koji su sa mnom prihvate način rada i moje razmišljanje i filozofiju koju želim postići s ekipom. To je naše najveće pojačanje.  Ako nam se netko pridruži do 31.08. imamo dovoljno vremena za reagirati.

eMedjimurje.hr: Koji je cilj Zagreba ove sezone?

Besek: Velika borba za jedan status da možemo igrati značajnu ulogu. Koliko visoko ćemo biti to je u ovome trenutku teško reći. Liga će biti zahtjevna i mi se ozbiljno pripremamo. Ako ćemo biti ozbiljni kao danas možemo napraviti iskorak više s obzirom na prošlu sezonu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije