Pribislavec: Odbojkaški turnir Pješčana oluja 2012.

Ženski odbojkaški klub Kaštel iz Pribislavca tradicionalno organizira Otvoreno prvenstvo – Pješčanu oluju 2012. godine u terminu od 09. do 23. srpnja ove godine. Pozivaju se svi zainteresirani pjeskaši na dvotjedno druženje u odbojci na pijesku na igralištu iza Društvenog doma u Pribislavcu.

Prijave ekipa su do subote (07.07.2012.) na telefonske brojeve trenera, tajnice i predsjednice kluba, putem Facebook – grupe “Pješčana oluja 2012.” ili osobno dolaskom u subotu, 7. srpnja na teren odbojke na pijesku u vremenu od 17,00 do 20,00 sati.

Turnir će se igrati u ženskoj i muškoj kategoriji te kategoriji najmlađih – limačica. Kotizacija po ekipi koju čine tri igrača (i dvije zamjene) iznosi sto kuna. ŽOK Kaštel je poznat po odličnoj organizaciji druženja u vrućim ljetnim večerima uz odličnu pripremu rashlađenog pića i tradicionalnih langoša.

Prvi dan, u ponedjeljak Pješčanu oluju 2012. otvorit će najstariji – veterani pjeskaši Pribislavca uz komentatorsku palicu dragog prijatelja kluba, Gustava. ŽOK Kaštel pripremio je uz tradicionalne pehare, medalje i vrijedne nagrade kako za najbolje pjeskaše, tako i za sve prisutne igrače i
različite animacije za posjetitelje.

Kaštelanke pozivaju sve zainteresirane igrače – pjeskaše i drage navijače na druženje u Pribislavcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije