Izvršni odbor MNS-a održan u Kotoribi

U Kotoribi je održana 9. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza. Prijedloge i radni materijal već ste mogli pročitati na našem portalu, većina toga je ostala nepromijenjena, no ima nekih novina.

Osim što će se u finalu kupa odigrati dvije finalne utakmice iduće će se godine igrati i dvije utakmice u polufinalu. Sastavi liga su ostali u svim ligama osim u trećima. Iz zapadne u istočnu su prebačeni Torpedo Križovec i Bratstvo Savska Ves tako da sada obje lige broje po 12 klubova.

Pet od naših šest članova 3. HNL sjever izjasnilo se protiv lige 18 i taj stav će u četvrtak zastupati Stjepan Križarić na sastanku Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Smanjen je i iznos kotizacija. Kotizacija za 1. MNL je 2 000 kn, za drugu ligu 1 000 kn te za treće lige 500 kn. Plaća se polovica iznosa po polusezoni. Takse sudaca i delegata se nisu mijenjale.

Turnir prvaka Međimurskih nogometnih liga igrat će se u Palinovcu na igralištu Mladosti koja ove godine obilježava četiri desetljeća djelovanja.

Nije se ništa promijenilo u statusu veteranske lige Sjeverozapad i dalje će igrati van sustava Međimurskog nogometnog saveza. Još je ostalo pitanje i kako će izgledati veteranske lige. Prijedlog je bio da se načine dvije lige s devet klubova i jedna s osam. Novi je prijedlog da ostanu dvije lige, u svakoj ligi bi bilo 13 klubova, a klubovi imaju dva tjedna da se pisano očituju o ovim prijedlozima te će se na temelju odgovora veteranskih ekipa formirati lige.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije