Polet poražen od Sevastopola, danas u Hlapičini Zagreb i Siofok

U ponedjeljak, 2. srpnja na igralištu NK Poleta, u Sv. Martinu na Muri, Polet je dočekao momčad FC Sevastopola iz Ukrajine. Riječ je o susretu koji je Sevastopol odlučio odigrati umjesto treninga, pa se tako u susret ušlo s povećanom opreznošću. Momčad Poleta je već sam početak utakmice dočekala u sastavu koji nikad nije započeo utakmicu u ovakvoj postavi.

Tako su za NK Polet nastupili: Đurkin, Goričanec K. , M.Karlovčec (1) (Vršić, 58), Sobočan, Kovačić, Horvat, M. Karlovčec (2), Rihtarec (Senčar, 58), Šardi A., Šardi Z. (Vinko, 64), Škvorc.Izmjene : Kralj, Goričanec D., Senčar, Vinko i Vršić.

Za razliku od NK Poleta, koji je igrao s jako izmjenjenim sastavom, i izvršio samo nekoliko izmjena u drugom poluvremenu, FC Sevastopol je u susret ušao s jednom, a u drugo poluvrijeme s drugom, potpuno izmjenjenom ekipom.

Prvo je poluvrijeme počelo dobro, no ekipa koja je predstavljala domaću momčad u ovom susretu, izdržala je do 19. minute bez primljenog pogotka. Prvim pogotkom golijadu Sevastopola započeo je Karnoza, koji je iz slobodnog udarca uz pomoć vratnice prekrasno pogodio mrežu. Već u 27. minuti, Shevchuk je nakon dobro primljene lopte pospremio loptu u gol kraj Đurkina za 2-0 kako je i završilo prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu, FC Sevastopol mijenja cijelu ekipu i tako još više dobiva na svježini za razliku od domaćina koji svoju prvu izmjenu radi u 58. minuti… Golijadu u drugom poluvremenu otvara u 51. minuti Ibraimi koji iskorištava netočno dodavanje Đurkina i zatresa mrežu za 3-0. Svoj prvi, i ujedno četvrti gol postiže već dvije minute kasnije (53. minuta) Kuznecov, nakon sjajnog primanja lopte od strane Karavaeva koji prodire po boku i daje povratnu loptu na prvu vratnicu koju Kuznecov lagano posprema iza leđa Đurkina, dok nakon tog pogotka već u 59. minuti Polet gubi s 6-0, točnije u periodu od 51. do 59. minute prima 4 pogotka. Kultyshev dovodi svoju momčad do 7-0 desetak minuta kasnije, a već tri minute nakon tog pogotka, Kuznecov postiže glavom i svoj drugi pogodak za vodstvo od 8-0.

U 73. minuti Kovačić Marko iz slobodnog udarca za NK Polet pogađa gredu, i tako domaćin ne uspijeva postići ni počasni pogodak, dok nakon toga Ukrajinski drugoligaš ima slobodnjak kojeg Đurkin brani i odbija loptu, ali u nastavku akcije u 75. minuti pogodak za 9-0 postiže Voronin.

Ovu golijadu svojim trećim pogotkom i ujedno posljednjim za svoju momčad u 77. minuti završava Kuznecov, a sudac utakmice uskoro prijevremeno završava ovu priču i dosuđuje kraj susreta.

Danas (utorak) u 18:30 sati na igralištu Mure u Hlapičini igraju Zagreb i Siofok. U 18:00 sati na igralištu Poleta u Svetom Martinu na Muri sastaju se Slask i Sevastopol.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije