3. liga sjever

UZBUDLJIVE UTAKMICE Pobjede Poleta/SMNM u Međimurskom derbiju protiv Nedelišća, Dinama/D u Slatini, Međimurja u Garešnici

U 11. kolu 3. HNL-sjever u Čakovcu gdje igra NK Nedelišće odigran je Međimurski derbi Nedelišća i Poleta/SMNM

Utakmica je završila minimalnom pobjedom gostiju pogotkom Obadića u 15. minuti. Utakmica je bila borbena i neizvjesna sa prilikama pred oba gola dok gosti u samoj završnici nisu 89. minuti kazneni udarac preko Šarića čiji udarac brani domaći vratar.

Dinamo iz Domašinca je slavio u Slatini 2:1. Za goste strijelci su bili Volar u 32. te Mezga u 45. minuti dok je domaćin smanjio u 52. minuti pogotkom Pecolaja. Međimurje je u Garešnici bilo bolje od Garića savladavši ga rezultatom 2:1. Domaćin je poveo u 14. minuti preko Sabljića da bi Bešlić u 45. poravnao a Sergios u 55. minuti preokrenuo rezultat na konačnih 1:2.

Ovom pobjedom nogometaši Međimurja na najbolji mogući način čestitali su pobjedu svom treneru Dragi Vabecu. Graničar je u Đurđevcu sa 3:0 pogocima Snozyka u 42.78. i 85. minuti pobijedio Rudar iz Murskog Središća.


Graničar iz Kotoribe sutra (nedjelja) igra u Predavcu protiv Dinama.


Rezultati 11. kola: Koprivnica-Podravina 1:1, Graničar/Đ-Rudar 3:0, Varteks-Virovitica 5:0, Garić-Međimurje 1:2, Bilogora-Pitomaća 2:1, Nedelišće-Polet/SMNM 0:1, Slatina-Dinamo 1:2, Dinamo/P-Graničar-.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije