sretno na terenu

MRK ČAKOVEC Filip Goričanec pozvan u reprezentaciju!

-Tijekom kratke prvenstvene stanke hrvatska reprezentaciju u rukometu na pijesku sudjelovat će na velikom međunarodnom turniru u Dohi (Katar) – „Beach Handball Global Tour“

U reprezentaciju je kao i na ranijim turnirima i uspjesima koje reprezentacija postiže, pozvan i igrač MRK Čakovca Filip Goričanec.

Kao jedan od stožernih igrača u mnogome zaslužan za te uspjehe. U čakovečkom su klubu vrlo zadovoljni i ponosni na taj podatak, jer je Filip stožerni igrač u mnogome zaslužan za posljednje uspjehe Čakovčana.


-U Hrvatskom rukometnom savezu tijekom službene prvenstvene sezone vodi se detaljna statistika uza svaki klub i igrače toga kluba. Nakon prvog kruga i sedam odigranih utakmica 24 Paket premier lige (Lige B) na čelu liste strijelaca je juniorski reprezentativac, igrač MRK Čakovca Tin Baković sa 67 postignutih golova (9,57 po utakmici), čak deset više od drugoplasiranog s liste Jakova Duića (RK Gorica). Na 11. mjestu liste strijelaca je Bruno Levak s 35 postignutih golova, a među 50 najboljih je i Fran Friščić na 38.mjestu s 24 postignutih golova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije