PAKET 24 PREMIER LIGA (LIGA B)

RUKOMET Rukometaši Čakovca bili odličan protivnik ekipi Nexe u Našicama

Igrom i zalaganjem dokazali su igrači trenera Borkovića da se mogu ravnopravno 'nositi' s jakim i kvalitetnim protivnikom

NEXE – ČAKOVEC 32:27 (18:13)

NAŠICE – Sportska dvorana. Gledatelja:350. Suci: Igor Emanović i Zorana Mikić (oba Štivica). Delegat: Matija Gubica (Višnjevac).

NEXE: Bakić 5, Grgić, Haseljić 4, Krajcar 1, Klimkow 3,Marguč 1, Car, Radovanović, Dolenec, Manci-Mičević, Moslavac 5, A.Cenić 4, O. Cenić, Vučko, Lučin 5, Kozina 2. Trener: Krešo Ivanković.

ČAKOVEC: L. Baković 1, Hozjan 2, Friščić 4, Zadravec 2, Tkalčec, Marciuš, Vuković, Varošanec, V. Horvat, Levak 5, Tompić 1, Lukac 1, Čuk 2, T. Baković 7, Goričanec 1, Malović 1. Trener: Josip Borković.

Čakovčani su prihvatili zamolbu iz Našica pa je utakmica igrana u Našicama, a uzvrat je u Čakovcu 14. prosinca. Domaći pak su opravdali ulogu favorita i vodećeg sastava Lige te zasluženo pobijedili. Boljom igrom u prvom dijelu susreta koji su završili vodstvom 18:13, a to su vodstvo i razliku u drugom dijelu zadržali.

U drugom su dijelu Čakovčani igrali bolje i bili ravnopravni, taj je dio završen 14:14. Igrom i zalaganjem dokazali su igrači trenera Borkovića da se mogu ravnopravno „nositi“ s jakim i kvalitetnim protivnikom na njegovom terenu.

Već u subotu se prvenstvo nastavlja drugim dijelom, Čakovčani kreću s 3.mjesta prvenstvene tablice, a domaćini su ekipi Bjelin Spačve koju su u prvom susretu pobijedili u Vinkovcima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije