20. sjednica

ČAKOVEC Međimurski nogometni savez je održao sjednicu, evo najvažnijih zaključaka

Održana je 20. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza s koje izdvajamo najvažnije zaključke

Završene su sve pripreme oko održavanja redovne Skupštine MNS-a, koja će se održati 29. listopada u kongresnoj dvorani čakovečkog Hotela Castellum. U početnoj su fazi pripreme za treći po redu „Dan međimurskog nogometa“ koji će se održati u siječnju 2025.godine po već uhodanom rasporedu i uz proglašenje najboljih u protekloj 2024.godini.

Također se vrše pripreme za dvoransko klupsko prvenstvo Međimurja u malom nogometu. Već sada je poznato da će se i drugo izdanje u novom formatu održati u dvorani Graditeljske škole Čakovec između 23. prosinvca ove i 6.siječnja iduće 2025.godine. uz nekoliko mogućih noviteta, a i dalje na snazi ostaje odluka da će se sa prihod podijeliti sudionicima prvenstva.


Za kraj i podatak da je u uvodnom dijelu sjednice predsjednik MNS-s Kristijan Antolović članovima IO-a prezentirao aktivnosti Saveza u protekla tri mjeseca, od početka nove natjecateljske sezone, aktivnosti koje se odnose na organizaciju natjecanja, na podjelu nogometnih lopti klubovima, te ostalih organizacijskih aspekata u radu i organizaciji Saveza.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije