Drugi dječji ljetni biciklistički kamp

U organizaciji Biciklističkog kluba Mura Avantura na sportskim terenima Toplica Sveti Martin od 2. do 14. srpnja održat će se Drugi dječji biciklistički kamp. Voditelj kampa je Branimir Štimec, profesor tjelesne i zdravstvene kulture, zadužen za stručnu realizaciju plana i programa kampa. Ostali članovi biciklističkog kluba Mura Avantura zaduženi su za tehničku realizaciju kampa.

Osnovni cilj biciklističkog kampa je da se svoj djeci (djevojčicama i dječacima) u dobi od 3 do 14 godina bez obzira na njihovu razinu znanja i sposobnosti vožnje bicikla, kroz dva tjedan prenese što više osnovnih informacija o vožnji i održavanju bicikla kako bi mogli naučena znanja primjenjivati u svakodnevnom korištenju bicikla.

Kroz kamp se želi razviti kod onih sudionika koji za to pokazuju interes natjecateljski karakter, usvajanje natjecateljskih biciklističkih znanja te razvoj natjecateljskih sposobnosti. Kamp će se održavati u terminu od ponedjeljka do petak od 17 do 19 sati. U petak, 13. srpnja bit će dodjela priznanja, a dan kasnije zajedničko kupanje za sve sudionike. 

Kotizacija za sudjelovanje na kampu iznosi 100 kuna po djetetu. Svi polaznici dobivaju diplomu, majicu Dječjeg kampa, te zajedničko kupanje u Toplicama Sveti Martin po završetku kampa. Svi koji se prijave do 27.lipnja dobivaju majicu kampa sa vlastitim imenom. Za sudjelovanje svakog djeteta na kampu, roditelj je dužan dati pisanu Izjavu/ Suglasnost. Za dodatne informacije možete se obratiti putem emaila: muraavantura@gmail.com ili na mobitel 099 250 18 11.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije