EVO GDJE SE IGRA

SRETNO VAM! Nogometno-rukometni vikend donosi uzbudljive derbije i utakmice u Međimurju

Niz zanimljivih nogometnih i rukometnih događanja čeka ljubitelje sporta i u nastupajućem vikendu

U Trećoj nogometnoj ligi sjever na rasporedu je 10. prvenstveno kolo.

U Svetom Martinu na Muri na rasporedu je derbi susret, aktualni prvak Polet domaćin je vodećem sastavu Lige Bilogori 81, Dinamo u Domašincu ugošćuje Dinamo (Predavac), a u Kotoribi je međimurski derbi, Graničar je domaćin Nedelišću.

U Murskom Središću Rudar je domaćin Podravini Ludbreg, a u Čakovcu je na rasporedu susjedski derbi, Međimurje je domaćin varaždinskom Varteksu. Sve utakmice počinju u 15,30 sati.

U subotu i nedjelju s početkom u 15,30 sati igraju se i sve utakmice Međimurskih nogometnih liga.

U 7.kolu Prve lige nogometašice Međimurja Čakovec u nedjelju u 15,30 sati domaćini su ekipi zagrebačkog Dinama, pobjednicima Kupa HNS-a, dok sutra (subota) pionirke i kadetkinje čakovečkog kluba gostuju u Splitu kod vršnjakinja Hajduka (10 i 11,30 sati).

Rukometašice čakovečkog Zrinskog sutra (subota) u 17 sati domaćini su u dvorani Graditeljske škole ekipi Zeline, drugi sastav Čakovčanki, Zrinski II također je domaćin. U nedjelju u 16 sati ugošćuje ekipu Đurđevca., to je utakmica Druge lige sjever.

U Trećoj ligi sjever rukometaši Preloga su u subotu u 20 sati domaćini ekipi Vidovca II, mladi sastav Čakovca II u ovom je kolu slobodan, a rukometaši Nedelišća svoj su susret već odigrali. Na gostovanju u Varaždinu kod Varaždina 1930 II, vrlo zanimljiv susret završen bez pobjednika rezultatom 31:31.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije