GORIČAN

SVAKA VAM ČAST ‘Metalni Racing- Team Goričan’ srušio rekorde i osvojio zlato u Rumunjskoj: Ivan Blažek najbolji u klasi ‘PRO RWD’

Nakon brojnih pobjeda na utrkama diljem Hrvatske, Metalni Racing-Team je proteklog vikenda otputovao u Rumunjsku, gdje su na spektakularan način zaokružili sezonu 2024.

Automobili ove ekipe, poznati po vrhunskim performansama i brzinama, još jednom su dokazali svoju snagu na jednoj od najbržih i najmodernije uređenih staza s gumiranom podlogom.

Natjecanje je pratilo tisuće oduševljenih posjetitelja, a tribine su bile ispunjene navijačima koji su strastveno bodrili vozače.

Utrka u rumunjskom Aradu okupila je više od 150 najbržih vozača iz čak osam europskih zemalja, a usprkos žestokoj konkurenciji, ekipa iz Goričana kući se vraća s osmijehom na licu i zlatnom medaljom oko vrata!

Prvo mjesto osvojio je Ivan Blažek, poznat pod nadimkom Nitro, koji je svojim američkim Pontiac Firebirdom nadmašio sva očekivanja.

Natjecao se u klasi PRO RWD, u kojoj je sudjelovalo 15 vozača, a njegov Firebird ne samo da je proglašen najbržim atmosferskim automobilom utrke, već je i srušio vlastiti rekord, smanjivši vrijeme za 0.5 sekundi, te sada vrijeme auta iznosi impresivnih 9.7 sekundi.

No, Nitro nije bio jedini koji je oborio osobni rekord. Fran Raić, vozeći svoj BMW 235, postavio je novi rekord od 12.8 sekundi. Iako je imao treće najbolje vrijeme u kvalifikacijama, sreća mu nije bila naklonjena u finalnim vožnjama.

Metalni Racing-Team s ponosom završava ovu adrenalinsku utrku te zahvaljuje svim članovima i navijačima na podršci i bodrenju. Posebne zahvale idu mehaničaru Svenu Hunjadi te suvozaču Firebirda Rajku Lipiću.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije