PAKET 24 PREMIER LIGA

RUKOMET Čakovec slavi na teškom gostovanju: Uzbudljiva pobjeda protiv Moslavine u Paketu 24

MOSLAVINA – ČAKOVEC 31:33 (14:17)

KUTINA – Sportska dvorana. Gledatelja: 300. Suci:Hrvoje Čačić i Frano Josić (oba Zagreb).

MOSLAVINA: Delić, Vidoš, Krndelj 7,Šehić 3, Horvat 4, Lukes, Purić, Vusić 3, Ljaljek 9, Daničić, Aramić, Crnojević 1, Mlakar, Negran, Lukačec 4, Krstić. Trener: Siniša Markota.

ČAKOVEC: V. Horvat, Marciuš, T. Baković 13, Hozjan 1, Friščić 2, Zadravec,Tkalčec, Vuković, Varošanec, Levak 4, Tompić 6, Lukac, Čuk, L. Baković 4, Goričanec 3, Malović. Trener: Josip Borković.

Još su jednom Čakovčani razveselili ljubitelje rukometa i sporta, nastavljaju s pobjedama i vrlo dobrim igrama. Na teškom gostovanju u Kutini to su najbolje potvrdili i sada svi s nestrpljenjem čekaju subotu kada u Čakovcu gostuje Nexe.

Odličnom igrom već u prvih 30 minuta kutinske utakmice najavili svoje ambicije. Sve su vrijeme vodili s 2-3 razlike, poluvrijeme završili vodstvom 17:14.

Dobro je funkcionirao napad i obrana, Tin Baković u napadu nezaustavljiv, a Vito Horvat na golu već tada je odlično branio, u nastavku, posebno pred kraj susreta u nekim ključnim situacijama pretvorio se je u junaka.

U drugom dijelu vrlo uzbudljivo i napeto,Izdržali su Čakovčani sve pritiske domaćih, također, promijenjeni sudački kriterij, i dalje su do 51. minute vodili s tri razlike (29:26). Domaći su iskoristili nekoliko nepotrebnih „poklona“ sudačkog para i u 57. minuti poravnali ishod (31:31).

Nisu se međutim igrači trenera Borkovića koji svi zaslužuju velike čestitke „dali“ postigli su do 60.minute dva pogotka i veselo se vratili kući, time daje kod vodstva 32:31 Vito Horvat obranio udarac sa sedam metara i na najbolji mogući način pridonio velikom uspjehu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije