ČAKOVEC

TREĆA LIGA Međimurje poraženo od Podravine na stadionu Mladosti

MEĐIMURJE – PODRAVINA 1:2 (1:1)

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 100. Sudac: Nikola Sabolić (Hlebine). Pomoćnici: Gobac i Selenić. Delegat: Hruškar. Strijelci: 1:0 Drk (25), 1:1 Golub (41), 1:2 Tihelka (70).

MEĐIMURJE: Hozjan, Mrazović (62. Neves), Iordanidis (46. Šemper), Drk, Milan (46. Matheus),Krznar, Vinski, Senčar, Štajerec, Budo, Bešlić. Trener: Dragutin Vabec.

PODRAVINA: Kovačić, Došen, Mubarak, Golub, Hozjak (46. Vidović), Gudelj, Tihelka, Smrček (90. Sedlar), Herceg (46. Havaić), Banec, Keča (46. Vrbat, 76.Parabić). Trener: Goran Vincetić.

Nezanimljiv susret u kojem su od dvije slabe ekipe bolji bili gosti i zasluženo na kraju pobijedili. Domaći i dalje slabi pa ne čudi njihov poraz.

Već u 7.minuti Golub je propustio realizirati 100% priliku za vodstvo gostuju. Kazna je stigla u 25.minuti kada je Drk nakon jednu od rijetko dobrih kombinacija domaćih „pretvorio“ u vodeći pogodak.

Mogao je vodstvo domaćih povisiti u 30. minuti, Milan, sam neometan pred gostujućim vratarom pucao je kraj desne vratnice. Za promašaj u 7. minuti Golub se je iskupio u 41. minuti, najbolje se je snašao u domaćem petercu i poentirao.

Drugi dio susreta pamtit ćemo po velikom broju prekida, simuliranju, povredama i po pogotku koji je odlučio o zasluženom pobjedniku, postigao ga je u 70. minuti Tihelka, bio je spretan i siguran.

Domaći pak svih 45 minuta neopasni, bez dobre i smišljene akcije, možda ipak jedne u 86. minuti kada je Drk bio u poziciji ozbiljnije ugroziti Kovačića, pucao je međutim u vanjski dio mreže.

Ukratko, Čakovčani i dalje neprepoznatljivo slabi, odgovorni bi trebali pod hitno ozbiljno razmisliti kako dalje. Ovakva situacija ne sluti na dobro.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije