DRŽIMO FIGE

KARATE Globusovci s reprezentacijom otputovali na Svjetsko prvenstvo u Veneciju

Nakon priprema hrvatska karate reprezentacija otputovala je u Veneciju gdje će se od srijede od nedjelje održati Svjetsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore (U21)

Među 40 mladih karatista koji su se na izbornim turnirima plasirali na Svjetsko prvenstvo, hrvatske boje branit će i trojica natjecatelja iz Karate kluba Globus Čakovec: Sven Strahija, Ervin Šoltić i Petar Slukić te njihov trener i ujedno izbornik i član stručnog stožera juniorske i mlađeseniorske reprezentacije Dejan Slukić.

Na prvenstvu će nastupiti čak 1.995 natjecatelja iz 113 država, čime je to natjecanje najveće u ovoj godini i rekordno po broju natjecatelja u povijesti svjetskih prvenstava (dosad najveće prvenstvo bilo je s 1.800 natjecatelja prije dvije godine u Turskoj).

U iznimno jakoj konkurenciji iz cijelog svijeta borit će se kadeti Ervin (+70 kg) i Petar (-70 kg) te junior Sven (-76 kg).

Završni dio priprema u Daruvarskim Toplicama okupio je kompletnu reprezentaciju, koja je zajedničkim radom i predanošću dala sve od sebe kako bi što spremnija dočekala Svjetsko prvenstvo.

Eliminacijske borbe na rasporedu su od srijede do petka, dok borbe za broncu i finala slijede u subotu i nedjelju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije