derbi kola

TREĆA LIGA U derbiju kola Polet/SMNM pobijedio neprepoznatljiv Varteks

Derbi kola Poleta i Varteksa je lakše nego što se očekivalo pripao domaćinu

POLET/SMNM 3 – VARTEKS 0

SVETI MARTIN NA MURI Igralište NK Polet. Sudac: Tomislav Hlevnjak (Herešin). Pomoćnici: Plantak i Gašparić.

STRIJELCI: 1:0 Perčić (1), 2:0 Benko (36), Patafta (90+2).

POLET/SMNM: Jambres, Mesarić, Štefanec, Vuković, Obadić (67. Novak), Barat, Brlek, Patafta, Benko (48. Jurinić), Perčić (78. Tuksar), Fotak. Trener: Zoran Šardi.

VARTEKS: Banfić, Kukec, Ptiček, Havojić (63. Telebar), Glavica. Možanić (46. Hrženjak), Matova (46. Da Silva), Mihalinec (46. Lukačić), Katanec, Kanceljak, Kovačec (81. Hrastić). Trener: Dražen Besek.

IGRAČ UTAKMICE: Nino Patafta.

Derbi kola Poleta i Varteksa je lakše nego što se očekivalo pripao domaćinu, koji je imao prilika za još uvjerljiviju pobjedu i koji sa ova tri boda ponovno preuzeo čelnu poziciju prvenstvene ljestvice. Još se nisu smjestili svi gledatelji na utakmici a već a Polet je već vodio.

Odlična odigrana akcija domaćih u kojoj je Perčić lijepim udarcem s oko 17 metara postiže pogodak za 1:0. Bilježimo priliku Obadića koju gostujući vratar brani da bi u 36. minuti Benko nanizao nekoliko gostujućih igrača i postigao pogodak za 2:0.

U nastavku utakmice bez nekih prilika da bi u sudačkoj nadoknadi Patafta postigao pogodak za konačnih 3:0 za veliko slavlje domaćih igrača i navijača.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije