NOGOMETNA SUBOTA Podturen i Međimurec bez pobjednika, a Polet/P slavio protiv Sloge u Čakovcu

'Petarda' Mure protiv Slobode/S i visoka pobjeda Slobode/M u Križovcu

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Nogometna subota donijela je u pet Međimurskih liga 14 odigranih utakmica u kojima su u 7 pobijedili domaćini, 2 susreta završila su bez pobjednika, dok su u 5 slavili gosti.


U Međimurskoj Premier ligi derbi kola odigran je u Podturnu gdje su Poduren i Međimurec odigrali utakmicu bez pobjednika 3:3.

Gosti su pogocima Rodeka u 3. te Pintarića u 6. minuti poveli 0:2, da bi domaćin preko Balenovića smanjio rezultat na 1:2. Vručina u 30. povećava vodstvo gostiju na 1:3, da bi u nastavku utakmice Šegović u 66. smanjio, dok Antonović u 87. minuti poravnava rezultat na konačnih 3:3.

Mladost Komet je pod vodstvom novim trenerom Balentom ostvarila prvu prvenstvenu pobjedu protiv Bratstva iz Jurovca. Gosti su poveli u 14. minuti pogotkom Žalika da bi Kuhar u 17. poravnao rezultat na 1:1, Kočet u 30. preokreće rezultat na 2:1, Pintarić povećava rezultat u 76. na 3:1, Andročec minutu kasnije na visokih 4:1, da bi ponovno Žalik u 87. minuti smanjio rezultat na konačnih 4:1.

U 1. Međimurskoj ligi Polet/P je slavio u Čakovcu protiv Sloge rezultatom od 4:2. Treska već u 5. dovodi domaćina u vodstvo, da bi Munđar u 21. poravnao rezultat na 1:1. Burić u 57. ponovno dovodi Slogu u vodstvo da bi gosti u 75. minuti ponovno pogotkom Munđara poravnali dok Robillard u 85. te Gelo u sudačkoj nadoknadi postižu pogotke vrijedne pobjede Poleta.

U 2. Međimurskoj ligi Mura je s čak 5:0 pobjedila Slobodu iz Slakovca. Goričanec u 22. Perčić u 27. Šoltić u 61. te Koščak u 42. i 90. minuti bili su strijelci za Muru. U 3. ML skupina A Graničar je u Novakovcu pobjedio Jedinstvo/NSND s 4:2. Blagus u 15. Da Costa u 38. Barbarić u 56. Zorić u 88. minuti bili su strijelci za Graničar, dok su za goste golove dali Da Costa autogolom u 31. te Novak u 52. minuti.


U 3. ML skupina B Sloboda iz Mihovljana je visoko s čak 6:1 pobijedila Torpedo u Križovcu. Domaćin je već u 3. minuti poveo pogotkom Hatleka, da bi gosti u 20. poravnali golom Vajde, Kovač u 22. i 41., Belše u 32. Jambrović u 65. te Marčec u 72. zabijaju za goste za visoko slavlje.

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Venera PMP – Dinamo (P) 2:1, Mladost Komet – Bratstvo (J) 4:2, Centrometal – Spartak 2:2, Podturen – Međimurec 3:3.

Nedjelja:

BSK – Draškovec, Aldić, I.Žganec, Zavrtnik ; Modlic, Dubravčan – Kraljevčan 38, Juras, Šegović, Bašek ; Vuk, Sloga (Š) – Jedinstvo (GM), Fleten, Sukanec, I.Novak ; Posedi.

Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Bratstvo (SV) – Omladinac (NSR) 1:0, Sloga (Č) – Polet (P) 2:4.

Nedjelja:

Sokol – Naprijed, Dumančić, Čurila, Korunek ; Hajdinjak, Zasadbreg 77 – Trnava, Hrženjak, Zobec, Šoltić ; Križarić, Mladost (SM) – Pušćine, Kukovec, Ž.Novak, Fodor ; Mezga, Croatia – Hodošan, Graf, Križarić, Pintarić ; Darko Jambrović, Strahoninec – Plavi, Škrobar, Sakač, L.Horvat ; Najman
Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

II. MEĐIMURSKA LIGA

Drava (K) – Borac PMP 5:3, Hajduk (B) – Pobjeda 0:3, Mura – Sloboda (S) 5:0,

Nedjelja:

Budućnost (M) – Mali Mihaljevec, Velđi, Toplek, Košak ; G.Kovačić, Mladost (D) – Mladost (I), D.Horvat, L.Baksa, Gašparić ; Fodor, Jadran – ČSK, Klarić, Čižmešija, V.Baksa ; Marin Horvat, Trnovec – Vidovčan u Slakovcu, Đurđek, M.Hrušoci, Vuk ; Podgorelec.

Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – A

Graničar (N) – Jedinstvo (NSnD) 4:2.

Nedjelja:

Galeb – Budućnost (P), D.Trupković, V.Novak ; Hozjak, Radnički – Otok, Rodrigue ; Braniša, Omladinac (DS) – Borac (DH), Fuček ; Juračić.

Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B

Šenkovec – Hajduk (Š) 0:2, Napredak – Dubrava 0:6, Donji Koncovčak – Bratstvo (P) 2:1, Torpedo – Sloboda (M) 1:5.

Nedjelja:

Omladinac (M) – Parag, D.Novak ; Jakovljev
Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije