rukomet i nogomet

SPORTSKI VIKEND Provjerite koje vas sve utakmice očekuju ovih dana!

Nastupajući nogometno-rukometni vikend kao i svi dosadašnji biti će vrlo interesantan i nudi niz zanimljivih događanja

Nogometni vikend počinje u subotu u 16 sati kad su na rasporedu svi susreti Treće nogometne lige sjever.

Graničar je u u Kotoribi domaćin Gariću, Polet u Svetom Martinu na Muri varaždinskom Varteksu, Dinamo u Domašincu Bilogori 81, Nedelišće gostuje u Slatini kod tamošnjeg istoimenog sastava, a Rudar gostuje u Virovitici kod tamošnjeg istoimenog sastava.

Utakmica između Međimurja i Podravine Ludbreg odgođena je i odigrati će se u utorak 8.listopada u večernjem terminu, u 18,30 sati na SRC-u Mladosti Čakovec.


U subotu s početkom u 10 i 11:30 sati pionirke i kadetkinje Međimurja/Čakovec u okviru prvenstva 1.lige mladih gostuju u Puli kod vršnjakinja Istre, a seniorke Međimurja/Čakovec u nedjelju u 15:30 sati domaćini su na SRC-u Mladosti državnim prvakinjama, ekipi Osijeka.


U subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice Međimurskih nogometnih liga.


Što se tiče rukometnog vikenda, rukometašice ŽRK ZrinSkog svoj su susret s državnim prvakinjama Podravkom/Vegeta Koprivnica odigrale ranije, još u utorak (poraz 38:24), drugi pak sastav Zrinski II u subotu u 16:30 sati gostuje u Osijeku kod Osijeka II. To je susret 3. kola Druge lige sjever. Također u subotu u 17 sati susret 5.prvenstvemog kola Paket 24. premier lige igraju i rukometaši MRK Čakovca, gostuju u Karlovcu kod tamošnjeg istog premier ligaša.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije