NOGOMETNE LIGE

CRVENI KARTON Balogu dvije godine zbog napada na suca!

Igrač Paraga Sandi Balog, odlukom disciplinskog suca MNS-a Darka Jambrovića, izbačen je iz nogometa na dvije godine - do 21. rujna 2026.!

Razlog je fizički napad na suca Gorana Koprivca nakon utakmice Napretka i Paraga u Gornjem Kraljevcu. Incident je ovako opisao delegat Mladen Brezovački:

– Po završetku jako nervozne utakmice gostujući igrač s brojem 7 skinuo je gornji i donji dres i fizički nasrnuo na glavnog suca utakmice te ga srušio na travnjak.

Kaznu od pet utakmica neigranja dobio je Mišel Škvorc, igrač Jedinstva Novo Selo na Dravi. U Podbrestu, kod Budućnosti, isključen je u 34. minuti zbog “namjernog grubog udaranja nogom po nozi u tijeku igre”. Delegat Branko Braniša u nastavku opisa kaže kako je Škvorc “nakon dodijeljenog crvenog kartona još jednom udario nogom po nogama domaćeg igrača broj 10”. Domaća desetka je Gianluca Halić.

Spartak iz Male Subotice pak mora platiti 220 eura “zbog jednog isključenog igrača, opomenutog trenera i četiri igrača te bačene staklene boce u teren za igru od strane gledatelja” kod Venere u Pleškovcu. Delegat Tomislav Šoltić ovako je to opisao: “U teren bačena pivinska flaša od strane gostujućih navijača. Nakon toga došlo je do naguravanja navijača obje ekipe.”

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3623

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije