RUKOMET

PRVA LIGA Podravka Vegeta uvjerljivo slavila protiv Zrinskog

PODRAVKA VEGETA – ZRINSKI 38:24 (19:11)

KOPRIVNICA – Sportska dvorana Josip Samardžija Bepo. Gledatelja: 100. Suci: Josip Bedeković i Bruno Peić (oba Bjelovar).

PODRAVKA VEGETA: Tucaković, Kragulj (1), Vuković (2), K. Pandža (4), Popović, Birtić (1), Pletikosić (4), Brkić (2), Šenvald (3), Vuljak (3), Barišić (2), Šimara (8), A. Pandža (5), Kosovac (1), Prekačin (2), Bešen. Trener: Ivica Obrvan.

ZRINSKI: Jerković, Makarova, Potočnjak, Posavec (2), V. Novak, Gudelj (4), Golub (2), Janković (2), Varga (1), Zrnić (4), Ivančić (4), Rumek (4), Ljubić, Robida (1). Trener:Vladimir Vujović.

U unaprijed odigranoj utakmici 4. prvenstvenog kola, dogovorom klubova utakmica je odigrana u Koprivnici, dok će se uzvrat na proljeće odigrati u Čakovcu.

Višestruke državne prvakinje opravdale su ulogu favorita i očekivano uvjerljivo pobijedile. Ni u jednom trenutku nisu dozvolile da im Čakovčanke ugroze pobjedu, već nakon 30 minuta imale su nedostižnu prednost (19:11) koja je do 60. minute „narasla“ na uvjerljivih +14.

Možda bi rezultat za Čakovčanke bio nešto povoljniji da su igrale bolje u obrani te da su u napadu iskoristile neke od „zicera“.

Ovako im sada ostaje dovoljno vremena da se dobro pripreme i motiviraju za ono što slijedi u petom prvenstvenom kolu. Gostovanje u Varaždinu (12. listopada) i lokalni, susjedski derbi s Kokom.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije