bilo je uzbudljivo!

EVO REZULTATA U Trećoj nogometnoj ligi Sjever odigrane su zanimljive utakmice

Donosimo detaljan pregled svih odigranih utakmica

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 


RUDAR – MEĐIMURJE 1:1 (1:1)


MURSKO SREDIŠĆE – Igralište Šoderka. Gledatelja:250. Sudac: Luka Berić (Bjelovar).Pomoćnici: Tekić i Šprem. Delegat: Polančec. Strijelci: 1:0 P.Nedeljko (12), 1:1 Mrazović (34).


RUDAR: Kodba, Zanjko, Sambolec, Jurak (7. Rihtarec), Ratajec, Vinko (72.Malenović), K. Nedeljko, P. Nedeljko, Radiković, Vaš, Roginić (60. Ivančić). Trener: Damir Lepen-Jurak.


MEĐIMURJE: Hozjan, Mrazović, Iordanidis (46. Šemper), Drk, Milan (17. Vulelija), Krznar, Vinski, Senčar, Štajerec, Budo, Bešlić (72. Pejanović). Trener: Dragutin Vabec.


Igrač utakmice: Zvonimir Mrazović.


Susjedski derbi susret dviju gradskih momčadi završen je bez pobjednika. U fer i korektnoj igri svaka je momčad postigla po jedan pogodak iako je bilo prilika s obje strane da krajnji rezultat drugačije glasi. Igralo se je po teškom terenu, domaći su rano, već u 12.minuti postigli vodeći pogodak. Na ubačaj Radikovića Patrik Nedeljko je bio precizan i udarcem glavom poentirao. Čakovčani su poravnali ishod u 34.minuti, Mrazović je bio precizan, a Kodba nemoćan. Iza toga do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, mogao se je promijeniti u 60.minuti kada je Hozjan odličnom obranom spriječio najgore, također i u samoj završnici kada su domaći dva puta (Ivančić i Ratajec))opasno prijetili. Čakovčani su prijetili iz brzih kontri, sve pak je završilo bez konkretnog učinka i svakoj momčadi po bod.


Spominjemo na kraju i podatak da se je na utakmici nakon dužeg vremena sastao trio iz nekadašnje „udarne“Dinamove ekipe: Dragutin Vabec, Srećo Bogdan i Mario Bonić.



VARTEKS – GRANIČAR (K )0:2 (0:1)


VARAŽDIN – Stadion Slobode. Gledatelja: 250. Sudac. Dino Sabljić (Bjelovar). Pomoćnici: Gobac i Perić. Delegat: Špiranec. Strjelci: 0:1 Golenja (19), 0:2 Golenja (52).


VARTEKS: Kirić, Kukec, Lukačić (46. Matova), Ptiček, Hrženjak (71. Možanić), Glavica, Mihalinec, Katanec, Kanceljak, Telebar, Kovačec. Trener: Dražen Besek.


GRANIČAR (K): Kečak, Sabol, Posavec (68. Vađunec, 76. Mlakar), Golenja (63. Mihoković), Dežđek (68. Čmrlec), Jadanić, Štritar, Arambašić, Hosono, Piškor (46. Mikulan), Vlaaha. Trener: Mario piškor.
Igrač utakmice: Nikola Golenja.


Korektan susret i zaslužena, važna pobjeda gostiju iz Kotoribe. Koji igraju iz utakmice u utakmicu sve bolje, što su potvrdili i vrlo dobrom igrom i rezultatom svih 90 minuta kod favoriziranih domaćina koji se sigurno nisu nadali porazu. Igrali su igrači trenera Piškora vrlo odgovorno i borbeno, a Nikola Golenja je s dva pogotka riješio pitanje zasluženog pobjednika.

Mogao je konačni rezultat imati i drugačiji omjer, ali opet u korist Graničara. Koji dobru igru i rezultat najavljuje i u subotu kada je domaćin Gariću.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije