Saša Fegeš: Od HOO-a smo dobili 220.000 kn

Novog – starog glavnog tajnika Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije Sašu Fegeša pitali smo ima li kakvih pomaka u financijskom poslovanju Zajednice. U dopisu predsjednika Zajednice Mate Kljajića koji smo ranije objavili navodi se da je po pitanju smanjenja troškova učinjeno niz mjera koje će poslovanje Zajednice učini  racionalnijim i  operativnijim,  a čiji se učinci vide već i sada.

Pitali smo glavnog tajnika Fegeša što to konkretno znači, a on nam je odgovorio: “Organizirali smo Olimpijski festival dječjih vrtića na koji smo utrošili 6.800 kn a ranijih godina je to bilo oko 20.000 kn.

Raskinuli smo tarife za telefon u kojima smo plaćali mjesečno cca 1800 kn, a sada smo uveli tarife za ukupno 300 kn na mjesec. Pojačali smo suradnju s HOO od kojeg smo uspjeli po raznim programima dobiti cca 220.000 kn.

Također je pojačana suradnja sa županijom po pitanju javnih poduzeća što do sada nije bio slučaj. U planu je i nabavka kombi vozila s kojim bi se koristili klubovi da ne moraju plaćati prijevoze na utakmice.”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije