10 PAROVA

FOTO Sjajna atmofera, natjecateljski duh i prijateljsko druženje na Muraplast Open teniskom turniru

Ove subote održan je treći po redu Muraplast Open teniski turnir slučajnih parova, koji je okupio zaposlenike tvrtke Muraplast d.o.o. u suradnji s TK Dubravčan

 Ovaj sportski događaj već je postao tradicija koja s ponosom okuplja ljubitelje tenisa i kolege iz Muraplasta, a ove godine turnir je ponovno donio sjajnu atmosferu, natjecateljski duh i prijateljsko druženje.


Na turniru je sudjelovalo ukupno 10 parova podijeljenih u dvije skupine, gdje su svaki par odigrao 4 meča, dok su finalisti odigrali čak 7 mečeva tijekom dana. Vrijeme je bilo savršeno, a teniski tereni vrhunski pripremljeni, omogućujući idealne uvjete za igru.


U velikom finalu pobjedu su odnijeli Dragan Miser i Robert Bajkovec, koji su svojim odličnom igrom zasluženo osvojili prvo mjesto. Na drugom mjestu našli su se Patrik Blažeka i Dino Sović, dok su treće mjesto zauzeli Kristijan Krušelj i Miroslav Matotek.


Uz napete sportske trenutke, atmosfera je dodatno bila začinjena vrhunskim delicijama koje su pripremali vrsni roštilj majstori Alen, Filip i Nenad, na čemu im TK Dubravčan posebno zahvaljuje.

-Moramo spomenuti i našeg kolegu Igora Šimunića, koji ove godine zbog ozljede nije mogao pokazati svoja teniska umijeća, ali je marljivo upisivao rezultate i vodio tablicu, čime je pomogao da sve prođe glatko i organizirano. – kažu iz kluba.


Veliku zahvalnost organizatori duguju upravama Muraplast d.o.o. i TK Dubravčan koji su svojim trudom, kao i logističkom i financijskom podrškom, omogućili održavanje ovog događaja.


Posebnu zahvalu organizatori upućuju upravi Muraplasta, koja već godinama kontinuirano podržava rad TK Dubravčan.

-Njihova predanost i nesebična podrška omogućuju razvoj sportskih aktivnosti u zajednici, a ovaj turnir je još jedan dokaz uspješne suradnje koja doprinosi ne samo sportskim uspjesima, već i jačanju timskog duha i zajedništva među zaposlenicima. Hvala od srca! – poručuju iz TK Dubravčan.


-Druženje je potrajalo do kasnih večernjih sati, a želja svih prisutnih je da se ovaj turnir nastavi održavati i sljedećih godina te da postane trajna tradicija Muraplasta. Čestitke pobjednicima i veliko hvala svim sudionicima! – zaključuju za kraj.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije