DONOSIMO REZULTATE

NOGOMETNA SUBOTA Međimurec pobjednički prošao Macinec, Polet/P slavio u Savskoj Vesi

Međimurec pobjednički prošao Macinec, Polet/P slavio u Savskoj Vesi, Mura pobijedila Trnovec, novi poraz Graničara/N

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Nogometna subota donijela je 13 odigranih utakmica u kojima su u 7 pobijedili gosti, jedna je odigrana bez pobjednika dok su u 5 slavili domaćini. U Međimurskoj Premier ligi u derbiju kola Međimurec je s 2:0 savladao Centrometal u Macincu. Pintarić u 77. te Vručina u 83. minuti bili su strijelci za goste.

Mladost Komet je u utakmici istine poražena od Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca s 4:0. Bubek u 22. te Kuhta u 28., 36. i 63. bili su strijelci za Jedinstvo. Spartak je pobijedio Veneru PMP u Svetom Jurju na Bregu pogocima Šokčevića u 19. te Šegovića u 64. minuti.

U derbiju 1. Međimurske lige Polet/P je pobijedio Bratstvo u Savskoj Vesi rezultatom od 2:0. Rubilant u 18. te Munđar u 45. minuti bili su strijelci za Polet/P. Naprijed je slavio u Novom Selu Rok pobijedivši Omladinac 3:0. Cvitanović u 39., Černov u 66. te Varga u 75. minuti bili su strijelci za Naprijed. Sloga je u Čakovcu pogocima Vuka u 11., Bogovića u 35., Jelića u 44. te Novaka u 88. minuti savladala Hodošan.

U 2. Međimurskoj ligi Mura je u Hlapičini savladala pogocima Goričanca u 19. te Šoltića u 21. minuti Trnovec. U 3. Međimurskoj ligi Otok je bio bolji u Novakovcu od Graničara pobijedivši ga 5:2.

U 3. ML skupina B Sloboda je pobjednički prošla Donji Koncovčak ostvarivši pobjedu od 5:2.

Rezultati subotnjih utakmica:

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Venera PMP – Spartak 1:2, Mladost Komet – Jedinstvo (GM) 0:4, Centrometal – Međimurec 0:2,

Nedjelja: Kraljevčan 38 – Draškovec, Fleten, R.Kolarić, Čižmešija ; Mezga, BSK – Dinamo (P), Dumančić, D.Novak, Čurila ; Posedi, Dubravčan – Bratstvo (J), Velđi, Filipić, Zavrtnik ; Mijo Horvat, Sloga (Š) – Podturen, Dežđek, Paman, Toplek ; Novak. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Omladinac (NSR) – Naprijed 0:3, Bratstvo (SV) – Polet (P) 0:2, Sloga (Č) – Hodošan 4:0,

Nedjelja: Sokol – Trnava, Klarić, I.Žganec, Meglić ; Ž.Kovačić, Zasadbreg 77 – Pušćine, G.Žganec, Križarić, Šegović ; Jakovljev, Mladost (SM) – Plavi, Hrženjak, Felker, Sukanec ; Podgorelec, Croatia – Strahoninec, Juras, Ž.Novak, Kedmenec ; Tomašić. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

II. MEĐIMURSKA LIGA

Drava (K) – Mali Mihaljevec 5:0, Hajduk (B) – Mladost (I) 4:1, Mura – Trnovec 2:0,

Nedjelja: Pobjeda – Borac PMP, Koprivec, D.Trupković, Pintarić ; Juračić, Budućnost (M) – ČSK, Tomičić, M.Hrušoci, Bašek ; Fodor, Mladost (D) – Sloboda (S), Škrobar, Vuk, Sakač ; Hozjak, Jadran – Vidovčan, Aldić, V.Hrušoci, Gašparić ; Kovač. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – A

Graničar (N) – Otok 2:5,

Nedjelja: Budućnost (P) – Jedinstvo (NSnD), Kukovec, L.Baksa ; Braniša, Galeb – Borac (DH), Rodrigue ; Brezovački, Radnički – Omladinac (DS), L.Horvat ; Najman. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B

Šenkovec – Bratstvo (P) 3:3, Napredak – Parag 1:0, Donji Koncovčak – Sloboda (M) 2:5,

Nedjelja: Dubrava – Hajduk (Š), Graf, V.Baksa, V.Novak ; Radek, Omladinac (M) – Torpedo, D.Horvat, M.Trupković, Košak ; G.Kovačić. Utakmice se igraju s početkom u 16,30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije