uzbudljive utakmice

SPORTSKI VIKEND Nadolazeći dani i ovaj put nude niz zanimljivih događanja

U subotu i nedjelju na rasporedu su sve utakmice šestog kola Treće nogometne lige sjever

Aktualni prvak Polet domaćin je u Svetom Martinu na Muri Podravini Ludbreg, u Domašincu Dinamo ugošćuje varaždinski Varteks, Graničar je u Kotoribi domaćin Graničaru Đurđevac, Rudar gostuje u Pitomači kod tamošnjeg istoimenog sastava,u Čakovcu Međimurje ugošćuje Viroviticu, a u nedjelju u Koprivnici kod tamošnjeg istoimenog sastava gostuje Nedelišće. Sve utakmice počinju u 16:30 sati.


Nogometašice Međimurja-Čakovec u nedjelju u 15 sati po drugi puta gostuju u Splitu, ovaj puta igraju s ekipom Hajduka, dan ranije u subotu u 13 i 15,30 sati mladi sastavi Čakovčanki, pionirke i kadetkinje gostuju u Zgrebu kod vršnjakinja Agrama.


U subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice Međimurskih nogometnih liga.


Rukometni vikend počinje već sutra (petak)kada čakovečke prvoligašice rukometašice ŽRK Zrinskog u 19 sati gostuju u Pločama kod Dalmatinke. Mladi pak sastav Čakovčanki – Zrinski II u susretu prvog prvenstvenog kola Druge lige sjever u subotu gostuje u Garešnici kod tamošnje istoimene ekipe, utakmica počinje u 18 sati.
Rukometaši MRK Čakovca u trećem prvenstvenom kolu u nedjelju u gostuju 18 u Velikoj Gorici kod Gorice. Iz oba kluba koji su u prva dva kola „zabilježili“ pobjede najavljuju dobru igru i isto takav rezultat. 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije