SVAKA ČAST

BADMINTON Odličan uspjeh na trećem Saveznom turniru HK 2024: Seniori i veterani osvojili ukupno 11 medalja

U nedjelju 15. rujna 2024. u dvorani Gradski vrt u Osijeku u organizaciji BK”Osijek” održan je 3. Savezni turnir za seniore i veterane Hrvatskog kupa 2024

Na turniru je nastupilo je 16 seniora iz 5 klubova te 16 veterana iz 4 kluba, a među njima ekipe seniora i veterana našeg Kluba pod vodstvom pomoćnog trenera Rajka Bela.

U konkurenciji seniora pobjedu je ostvario Ivan Zekan ( MZ ) pobijedivši u finalu našeg Filipa Bela s 2:0 dok je Ivan Grubić osvojio 8. mjesto.

U konkurenciji seniorki pobjedu je ostvarila Barbara Janičić ( DU ) pobijedivši u finalu našu Vanju Novak s 2:0, a Nela Novak je osvojila 3. mjesto i brončanu medalju dok je Laura Horvat osvojila 5. mjesto.

U konkurenciji parova seniora pobjedu je ostvario par Ivor Zekan / Vito Ivan Saganić ( MZ) pobijedivši u finalu naš par Ivan Grubić / Filip Bel s 2:0.

U konkurenciji parova seniorki pobjedu je ostvario par Jelena Karapandža / Vlatka Kopsa ( MZ) pobijedivši u finalu naš par sestre Vanju i Nelu Novak s 2:0.

U konkurenciji mješovitih veterana +35 naš par Rajko Bel / Snježana Patafta osvojio je brončanu medalju.
U konkurenciji veteranki +45 naša Snježana Patafta osvojila je srebrnu medalju, a Željka Peras je osvojila 4. mjesto.

U konkurenciji parova veteranki +45 naš par Snježana Patafta / Kristina Biškup osvojile su srebrnu medalju, a naša Željka Peras sa Zagrepčankom Ivano Andabakom brončanu medalju.

U konkurenciji mješovitih veterana +45 naša Kristina Biškup sa Zagrepčancem Miroslavom Bermanec osvojila je srebrnu medalju, a naš par Rajko Bel / Željka Peras osvojio je brončanu medalju.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije