PETO KOLO

TREĆA LIGA Remi Rudara i Poleta, Graničar/K slavio u Ludbregu, porazi Međimurja i Nedelišća

U 5. kolu 3. HNL-sjever derbi kola odigran je u Murskom Središću gdje je vodeći Rudar ugostio aktualnog prvaka Poleta/SMNM

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Utakmica odigrana pred oko 600 gledatelja po teškom i sklizavom terenu da bi već u 6. minuti Barat odličnim udarcem s daljine postigao pogodak za 0:1.

Gosti u 43. minuti nakon ubačaja preko Nedeljka poravnavaju rezultat na 1:1. U nastavku nekoliko odličnih prilika pred oba gola, ali se rezultat ne mijenja te utakmica završava bez pobjednika što je prema zbivanjima na terenu i najrealniji rezultat. Graničar/K je pobijedio Podravinu u Ludbregu 2:1.

Gosti su u 19. minuti promašili jedanaesterac da bi domaćin je došao u vodstvo golom Gudelja u 28. minute. Minutu kasnije Štritar poravnava rezultat na 1:1 dok Hosono u 56. minuti postiže pobjedonosni pogodak za Graničar/K.

Dinamo je ostvario polovičan uspjeh u Đurđevcu odigravši s Graničarem 0:0. Međimurje je na svom stadionu poraženo od Koprivnice dok je Nedelišće izgubilo Grubišnom polju.

Rezultati 5. kola 3. HNL-sjever:

Međimurje-Koprivnica 1:3, Virovitica-Pitomača 1:3, Rudar/MS-Polet/SMNM 1:1, Podravina-Graničar/K 1:2, Graničar-Dinamo/D 0:0, Varteks-Slatina 2:0, Garić-Dinamo/P 1:1, Bilogora 91*-Nedelišće 3:0.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije