Ljetni kamp MNS-a: Odazvalo se 259 polaznika

Već tradicionalno 16. godinu za redom održan je nogometni kamp za mlade na području Međimurske županije. U kampu su bili uključeni mladi nogometaši od prvog do osmog razreda osnovne škole. Pod stručnim vodstvom instruktora MNS Dragutina Naranđe kamp se odvijao u pet centara.

Najviše polaznika odazvalo se u Jurovec njih 66. Sa njima su radili Stanislav Tot, Mihael Breznik i Mihael Lajtman. U Prelogu se okupilo 52 nogometaša, a vježbali su ih Ivan Habuš, David Vugrinec, Damir Far i Stanko Štefok.

Kotoriba je imala 49 polaznika uz rad trenera Franje Farkaša, Tihomira Nestića i Marka Nađa, a po 46 polaznika bilo je u Savskoj Vesi i Podturnu. U Savskoj Vesi radili su treneri Mario Šarić, Hrvoje Goričanec i Tihomir Blažeka.

Radom u Podturnu rukovodili su Luka Murk, Damir Lepen-Jurak i Tomica Blažon. Kako Izvršni odbor MNS na čelu sa predsjednikom Matom Kljajićem i dalje zagovara rad sa mladima sudjelovanje u kampu je kao i ranijih godina bilo besplatno, a polaznici kampa su na kraju dobili majicu. Naravno svaki dan MNS je za sudionike osigurao napitak i klipić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije