evo rasporeda

SPORTSKI VIKEND Ovih dana će se odigrati uzbudljive rukometne i nogometne utakmice

Nastupajući rukometno – nogometni vikend nudi niz zanimljivih događanja. Upitne su samo vremenske (ne)prilike da ugođaj za brojne gledatelje bude potpun

Subota nudi dva izuzetno zanimljiva rukometna susreta. Nakon uspješnog nastupa u Sinju rukometašice Zrinskog u 17 u dvorani Graditeljske škole domaćini su kvalitetnom sastavu Rudara iz Labina koji je u prvom prvenstvenom kolu kao domaćin bio bolji od favoriziranog sastava Bjelovara.

Odmah iza toga u 19:30 sati rukometaši Čakovca domaćini su lokalnog, susjedskog derbija, ugošćuju u 2. kolu Paket 24 Premier lige ekipu Varaždina 1930. To je nakon dugo godina ponovo susret starih rivala, ovaj puta u najelitnijem natjecanju. Na oba se susreta očekuju brojni gledatelji koji će, to smo sigurni, sportskim navijanjem pomoći svojim pulenima doći do uspješnih rezultata.


Sutra (subota) s početkom u 16:30 sati na rasporedu su sve utakmice 5.prvenstvenog kola Treće nogometne lige sjever. Najzanimljiviji susret sigurno će biti susjedski derbi u Murskom Središću gdje vodeći Rudar ugošćuje aktualnog prvaka Lige, ekipu Poleta iz Svetog Martina na Muri. U Čakovcu „pobuđeno“ Međimurje domaćin je Koprivnici, Graničar Kotoriba u Ludbregu je gost Podravine, Dinamo Domašinec gostuje u Đurđevcu kod tamošnjeg Graničara, a Nedelišće pak također gostuje u Grubišnom Polju kod Bilogore 91.


Nakon uspjeha u Splitu, nogometašice Međimurja Čakovec u nedjelju u 17 sati (SRC Mladost) domaćini su ekipi ŽNK Gorice (Velika Gorica). Očekuje se nastavak pobjedničkog niza, ulaz za gledatelje je besplatan.
U subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice Međimurskih nogometnih liga, za očekivati je da se vremenske prilike poprave i da budu „naklonjene“ gledateljima da prisustvuju nizu zanimljivih susreta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije