zahtjevni susret

ŽRK ZRINSKI Čakvčanke se s gostovanja u Sinju vraćaju s jednim bodom

S gostovanja u Sinju kod kvalitetnog i motiviranog domaćina Čakovčanke se vraćaju s bodom, šest sekundi nedostajalo je da se vrate s dva

I.RUKOMETNA LIGA – ŽENE


SINJ – ZRINSKI 38:38 (22:20)


SINJ – Gradska sportska dvorana. Gledatelja: 300. Suci: Kristijan Mitar (Seget Donji) i Stefano Rajković (Split).
SINJ: Radinović, Ravlić, Macan, Tomić (3), Žaper, Arar (4), Čović (10), Beljo, Strugar (3), Mravak, Čabo,Bužančić, Gašpić (11), Gutić (7), Mraović, Glavan. Trener: M,asrina Duvnjak.


ZRINSKI: Potočnjak, Jerković, Posavec (8), Gudelj (3), Golub (3), Janković, Varga, Zrnić (8), Vidović, Rumek, Robida (16). Trener: Vladimir Vujović.


S gostovanja u Sinju kod kvalitetnog i motiviranog domaćina Čakovčanke se vraćaju s bodom, šest sekundi nedostajalo je da se vrate s dva. Nakon napornog dalekog puta i u nekompletnom sastavu trebalo im je da se u prvih 30 minuta adaptiraju na vrućinu, što su domaće dobro koristile i prvi dio susreta završile vodstvom22:20.
U drugom dijelu bolje, Čakovčanke su u 53.minuti stigle vodstvo domaćih, a dvije minute pred kraj one ušle u završnicu s vodstvom +2 (38:36).

Tada im je isključena Gudelj na 2 minute (??), smanjile su domaće na 38:37, Čakovčanke u zadnjem napadu nisu iskoristile „zicer“ za +2 što su domaće iskoristile i šest sekundi prije kraja poravnale rezultat koji se više nije mijenjao.


U subotu novi zahtjevni susret, u Čakovcu u 17 sati gostuje ekipa Rudara iz Labina. Čakovčanke najavljuju prvu pobjedu, a očekuju i tradicionalnu podršku s tribina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije