bilo je zanimljivo

POBJEDA U GOSTIMA NK Međimurje u Pitomači odigralo odličnu utakmicu!

Pomalo iznenađujuća ali apsolutno zaslužena pobjeda Čakovčana

III.NOGOMETNA LIGA SJEVER


PITOMAČA – MEĐIMURJE 1:2 (0:2)


PITOMAČA – Stadion Pitomača. Gledatelja:300. Sudac:Mateo Mesar( Križevci). Pomoćnici: Plantak i Balint. Delegat: Horvat. Strijelci: 0:1 Drk (8-11 m), 0:2 Šemper (17), 1:2 Jakupec (71).


PITOMAČA: Tudić (46. Zdelar), Kajzogaj, Akassou (46. Jakupec), Pavličević, Kovač, Babić (60. Robin), Matančić, Lukić (69. Conte), Begović, Radinković, Carvalho (46. Jantol). Trener: Ivan Presečan.


MEĐIMURJE: Hozjan, Mrazović, Šemper (75. Mikić), Drk (81. Vulelija), Matheus, Krznar, Vinski, Senčar, Štajerec, Budo, BešlIć (60. Pejanović). Trener: Dragutin Vabec.


Pomalo iznenađujuća ali apsolutno zaslužena pobjeda Čakovčana. Nakon poraza s Poletom, tijekom tjedna brzo su se „oporavili“ i u Pitomači iznenadili odličnom igrom, borbenošću i zalaganjem domaćina koji je slovio kao apsolutni favorit. Očito nisu zaboravili igrati nogomet, novi trener iskusni Dragutin Vabec, dobrom taktikom doprinio je uspjehu, vidi se da je znalac, dobro je za svega par dana od kada je preuzeo dužnost animirao i pripremio momčad, što pak ohrabruje pred susrete koji slijede.


U Pitomači su Čakovčani brzo došli u vodstvo, Drk je bio precizan iz opravdano suđenog kaznenog udarca, nakon prekršaja nad mladim Šemperom. Prije toga već u 2.minuti Šemper je imao priliku postići vodeći pogodak. Koji pak je brzo nakon 1:0 vodstva toga postigao drugi pogodak i s rezultatom 2:0 otišlo se je na odmor.

U drugom dijelu dobrom taktikom Čakovčani su kontrolirali igru i rezultat domaći u pred kraj postigli „počasni“ pogodak, unatoč pritisku i čak šest minuta sudačke nadoknade nisu uspjeli postići bar počasni pogodak pa su se Čakovčani veselo vratili kući s pomalo neočekivanom, ali zasluženom pobjedom i tri važna boda. Ova pobjeda poticajna je pred subotnji susret s Koprivnicom kojemu su Čakovčani domaćini u 16,30 sati na SRC-u Mladosti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije