uspješna sezona

BRAVO, ODBOJKAŠICE Mlađe kadetkinje KOP Čakovca osvojile su peto mjesto na prvenstvu

Mlađe kadetkinje KOP Čakovca, završile su ovogodišnju natjecateljsku sezonu, osvojivši peto mjesto na prvenstvu Hrvatske koje se održalo 31. 8. i 1. 9. u Puli

 Hana Hrebak, Tena Hrebak, Gracija Jelenić, Nela Držanić, Lina Li Tarandek i Luna Obadić pod vodstvom trenerice Eme Frančić, odigrale su sve susrete vrlo kvalitetno, boreći se za svaki poen, što je rezultiralo dobrom igrom, naročito u obrambenom dijelu.

Prve tri ekipe iz grupe 1 osvojile su isti broj bodova, pa je set razlika odlučivala koje će prve dvije ekipe u borbu za medalje, KOP Banjele i KOP Velika Gorica imale su bolju set razliku, tako da je KOP Čakovcu preostala borba za peto mjesto. Osječki klubovi KOP Retfala i KOP Osijek, glatko su poraženi rezultatima po 2:0. Igračice Eme Frančić u svim elementima igre nadvisile su Osječanke, tako da peto mjesto KOP Čakovca ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje.


Tako je završila najuspješnija sezona KOP Čakovca, seniorke su osvojile drugo mjesto u Kup natjecanju, i drugo mjesto u Prvoj Hrvatskoj ligi u odbojci na pijesku. Čestitke svima koji su doprinijeli ovako sjajnom rezultatu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije