počinje sezona

UZBUDLJIV VIKEND Provjerite koje rukometne i nogometne utakmice se igraju ovih dana

U subotu, 7. rujna počinje nova rukometna prvenstvena sezona

U najvišem rangu Čakovec i Međimurska županija imaju dva predstavnika. Rukometašice ŽRK Zrinskog koje u prvom kolu Prve lige, u subotu u 19 sati gostuju u Sinju kod tamošnjeg istoimenog sastava i rukometaše MRK Čakovca čija je utakmica prvog kola Paket 24 premier lige u Vinkovcima s Bjelin Spačkom odgođena. Zbog nastupa Vinkovčana u Europskoj ligi, ta će se utakmica odigrati u Vinkovcima, srijedu 11. rujna u 19 sati.


U Trećoj nogometnog ligi sjever u subotu s početkom u 17 sati igraju se utakmice 4.prvenstvnog kola. Naši, međimurski treće ligaši igraju prema slijedećem rasporedu: U Kotoribi je međimurski derbi, Graničar je domaćin vodećem sastavu Lige Rudaru Mursko Središće, Međimurje gostuje u Pitomači kod tamošnjeg istoimenog sastava,,Polet je u Svetom Martinu na Muri domaćin Virovitici, a Dinamo je istovremeno u Domašincu domaćin Podravini Ludbreg. Nogometaši Nedelišća već sutra (petak)u 17 sati domaćini su ekipi Garića.


Nogometašice Međimurja/Čakovec u 2.prvenstvenom kolu Prve lige drugi puta gostuju, ovaj puta u nedjelju u 17 sati u Splitu kod tamošnjeg istoimenog sastava.


U subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice Međimurskih liga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije