KOTORIPSKI BEGAČI

FOTO Jadranka Maček, Jurica Tomac, Dubravka i Saša Horvat pobjednici Kotoripske petnajstice

Unatoč vrućem vremenu, natjecatelji su pokazali svoju izdržljivost i sportski duh

Trkački klub Kotoripski begači organizirao je u nedjelju, 1. rujna, desetu jubilarnu utrku ‘Kotoripska petnajstica’ sa startom i ciljem kod Ribičkog doma SRD-a Som u Kotoribi.

Na natjecanju su sudjelovala ukupno 174 trkača i trkačice, a trčalo se u dvije kategorije – glavna utrka na 15,3 kilometra i kraća utrka građana na 3 kilometra.

>>> KOMPLETNI REZULTATI UTRKE

Unatoč vrućem vremenu, natjecatelji su pokazali svoju izdržljivost i sportski duh. U utrci na 3 kilometra, među ženama je najbrža bila Dubravka Horvat, dok su drugo i treće mjesto zauzele Ivana Zeljko i Lara Strnad, obje članice AK Međimurje. Kod muškaraca, pobjedu je odnio Saša Horvat (AK Međimurje), dok su Darko Okreša (Mugači) i Željko Mustač (AK Međimurje) zauzeli drugo i treće mjesto.

U glavnoj utrci na 15,3 kilometra, kod žena je slavila Jadranka Maček iz TK Marathon 95, a pratile su je Nada Siladi (AK Međimurje) i Ines Novinić. U muškoj konkurenciji pobjedu je odnio Jurica Tomac (AK Međimurje), dok su drugo i treće mjesto zauzeli Igor Filipić i Igor Goričanec.

Pobjednici su nagrađeni peharima i nagradama, a po troje najboljih u svakoj kategoriji dobili su medalje. ‘Kotoripska petnajstica’ još jednom je potvrdila svoj status omiljenog događaja među trkačima, okupljajući sportske entuzijaste.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije