VELIKI INTERES DJECE

FOTO Sportsko ljeto u Nedelišću: Rekordan broj sudionika na odbojkaškom kampu!

Kamp iz odbojke je zabilježio rekordnu posjećenost s više od šezdeset djece

Zajednica sportskih udruga Općine Nedelišće s ponosom je zaključila još jedno uspješno sportsko ljeto, koje je ove godine privuklo iznimno velik broj mladih sportaša.

Posljednji u nizu ljetnih kampova bio je kamp iz odbojke, koji je zabilježio rekordnu posjećenost s više od šezdeset djece – najviše do sada!

Odbojkaški kamp vodile su trenerice Maja Cmrečnjak i Borna Baksa iz Odbojkaškog kluba Nedelišće Elting, a održavao se u dvorani Osnovne škole Nedelišće. Mladi sportaši imali su priliku učiti od najboljih te su kroz intenzivne treninge razvijali svoje vještine i ljubav prema odbojci.

Organizatori iz Zajednice sportskih udruga Općine Nedelišće izrazili su veliko zadovoljstvo odazivom djece na sve kampove održane ovog ljeta. “Izuzetno smo ponosni na odaziv i entuzijazam djece, kao i na predanost naših trenera. Zahvaljujemo svima koji su pridonijeli realizaciji ovog projekta i omogućili da Sportsko ljeto u Nedelišću bude nezaboravno iskustvo za sve sudionike” istaknuli su iz Zajednice.

Sportsko ljeto u Nedelišću ponovno je pokazalo koliko je važno poticati sport i tjelesnu aktivnost među mladima, pružajući im priliku za učenje, razvoj i druženje kroz sport.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije