SRETNO!

ČAKOVEC Judaši Zrinskog odradili ljetne pripreme te su spremni za nadolazeću sezonu

Nakon izvanrednih uspjeha u prvom dijelu godine, gdje su postali ekipni prvaci Hrvatske te osvojili devet državnih medalja i tri europske, judaši Zrinskog iskoristili su ljeto za intenzivne pripreme

Njihov pripremni proces uključivao je tri treninga tjedno za judo i dva kondicijska treninga.

U kolovozu su sudjelovali na trening kampu u Selcu, koji su se održavao od 10. do 15. kolovoza. U sastavu ekipe bili su Nika Đurinić, Roko Krklec, Jakov Colev, Loren Janković Crnčec, Mihael Vidaković, Meris Ramadani, Jona Žvorc, Petar Balunović i Iker Novak.

Na kampu je sudjelovalo preko 880 judaša iz 17 država, a članovi Zrinskog odradili su dva treninga dnevno te uspješno završili pripreme.

Nedugo nakon toga, od 18. do 21. kolovoza, judaši Zrinskog otputovali su u Sarajevo na druge pripreme, gdje su prisustvovali “Majdov Akademiji”. Kamp su vodili svjetski judaški prvaci, uključujući Nemanju Majdova, prvaka svijeta i Europe, Lasha Shavdatuashvilija, olimpijskog pobjednika iz Gruzije, te Fabija Basilea, olimpijskog pobjednika iz Rio de Janeira 2016. godine.

Vrhunski judaši prezentirali su tehnike koje su im donijele svjetsku slavu, a nakon tehničkih dijelova judaši su sudjelovali u borbama s ostalim sudionicima kampa. Na kampu je sudjelovalo preko 650 judaša iz 15 zemalja.

Osim starijih i mlađi judaši Zrinskog cijelo su ljeto vrijedno treniral. Nadamo se da će uskoro i oni na natjecanjima pokazati svoje stečeno znanje i pridružiti se uspjesima svojih starijih kolega.

“Zadovoljan sam na kojem nivou su judaši odradili pripreme. Tijekom cijelog ljeta marljivo su trenirali, što se vidjelo u njihovoj formi. Svi s nestrpljenjem iščekujemo početak natjecateljske sezone”, izjavio je trener Filip Šeketa, koji je vodio ekipu na pripremama.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije