SRETNO VAM!

RUKOMETNO – NOGOMETNI VIKEND Evo gdje se sve igraju uzbudljive utakmice

Tjedan dana pred početak nove prvenstvene rukometne sezone čakovečki prvoligaši završavaju s pripremama

Danas i sutra odigrat će posljednje probne utakmice. Rukometašice Zrinskog dvije, danas u 17 sati s austrijskim prvoligašem Fuchse iz Brucka, a sutra u 12 sati s Bjelovarom. Obje se utakmice igraju u dvorani NGC-a Aton Nedelišće.

Rukometaši Čakovca tri su dana na zajedničkim pripremama i druženju u Dramlju kraj Crikvenice, sutra (subota) u 18 sati u Rijeci igraju prijateljski susret s tamošnjim Zametom.

U nedjelju počinje prvenstvo Prve nogometne lige seniorki, sudionici iste su i nogometašice ŽNK Međimurja/Čakovec. Koje u novoj sezoni imaju ambicije biti u vrhu tablice. Prvi test je već u nedjelju kada u 1.kolu gostuju u Zagrebu kod Agrama..

U subotu se igraju sve utakmice 3.kola Treće nogometne lige sjever. Naši predstavnici imaju slijedeći raspored: Nedelišće gostuje u Varaždinu kod Varteksa, Graničar Kotoriba u Virovitici kod tamošnjeg istoimenog sastava.

U Murskom Središću lokalni derbi, vodeći Rudar domaćin je Dinamu Domašinec, a u Čakovcu Međimurje nakon neuspjeha u Kupu i poraza s čakovečkom Slogom domaćin je aktualnim prvacima Lige Poletu Sveti Martin na Muri. Sve utakmice počinju u 17 sati.

U subotu i nedjelju igraju se i sve utakmice Međimurskih nogometnih liga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije