RUKOMET

MRK ČAKOVEC Spremno u najviši rang natjecanja

U novoj sezoni Čakovčani imaju kvalitetan igrački i stručni kadar

Kao superiorni prvaci Prve lige sjever, rukometaši MRK Čakovca u novoj će prvenstvenoj sezoni koja počinje 7. rujna igrati u najvišem rangu natjecanja, Paket 24 Premier ligi, skupini B, zajedno s ekipama Bjelin Sparte s kojom igra u 1. prvenstveom kolu u Vinkovcima, Varaždinom 1930, Goricom (Velika Gorica), Dubravom (Zagreb), Nexe (Našice), Karlovcem i Moslavinom (Kutina).

U novoj sezoni Čakovčani imaju kvalitetan igrački i stručni kadar, imaju odličnu upravu, sponzore i brojne gledatelja, svi s nestrpljenjem čekaju početak nov sezone. Kratko smo uoči početka prvenstva porazgovarali s predsjednikom kluba Željkom Kavranom koji dobro pozna situaciju u ne samo u klubu nego i hrvatskom rukometu.

– Dobro smo se pripremili za sva iskušenja koja „nosi“ novi rang natjecanja. Trener Josip Borković dobro je pripremio i motivirao momčad, kroz pripremne susrete to se je dobro vidjelo, a već prvi susret u Vinkovcima bit će dobar test i pokazatelj ove tvrdnje. Osim kvalitetnog sastava imamo dobru i ambicioznu upravu, očekujemo i dalje pomoć sponzora, siguran sam da će nas gledatelji i dalje u velikom broju podržati, a očekujem i već podršku odgovornih jer sa ženskim klubom odlično predstavljamo Grad Čakovec i Međimursku županiju u Hrvatskoj. Odlično, iako u teškim uvjetima radi se i mladima, sve su ekipe trenutno u trenažnom procesu, a vrlo evidentni rezultati na netom završeno „Pozoj cupu“ dobar su pokazatelj toga rada, završio je Kavran.

Od Ivana Smolkovića, člana uprave i glasnogovornika kluba koji je uvijek na raspolaganju predstavnicima „sedme sile“ dobili smo spisak igrača koji će u prvoj sezoni nastupa u najvišem rangu natjecanja pokušati ostvariti što bolje rezultate i plasman, igrače koji s nestrpljenjem čekaju početak prvenstva.

To su: Vito Horvat, Adan Martrinez, Nikola Marciuš i Andrija Đurčević – vratari, Tin Baković, Matej Čuk, Filip Goričanec, Mateo Hozjan, Tom Novak, Simon Varošanec, Bruno Levak i Nilkola Vuković – vanjski, Luka Baković, Fran Friščić, Tibor Tkalčec, Lovro Vincek, Šimun Malović, Tin Tompić i Erik Horvat – krila, te Karlo Kranjec, Martin Lukac, Petar Sklepić, Alex Solarić i Karlo Zadravec – pivoti.

Parovi 1.kola 7./8. rujna su: Nexe – Moslavina, Bjelin Sparta – Čakovec, Varaždin 1930 – Karlovac i Gorica – Dubrava. Što ser tiče utakmice Bjelin Sparta – Čakovec, datum odigravanja još je nepoznat s obzirom na to da domaćin taj dan igra utakmicu Europske lige.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije