dobro teku pripreme

ŽENSKI RUKOMETNI KLUB ZRINSKI ČAKOVEC Spremno i motivirano u novo prvenstvo

Vjeruju u dobre igre i plasman

Treniralo se je i trenira se vrlo odgovorno i intenzivno, Novi trener Vladimir Vujović odlično je pripremio ekipu, to je bilo vidljivo na svim do sada odigranim pripremnim susretima, to tvrde odgovorni u klubu, posebno igračice.

-Točna konstatacija, rekao nam je u kratkom razgovoru uoči skorog početka sezone dopredsjednik kluba Darko Dania. Imamo dobar i kvalitetan igrački i stručni kadar koji može ponoviti uspjeh iz proteklog prvenstva.Iimamo i vrlo ambicioznu upravu na čelu s predsjednikom Jankovićem, ,,velika su nam pomoć roditelji mladih, tu je i dobra svakodnevna suradnja s odgovornima u Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji, a imamo i dobre sponzore, radimo usporedo i na pripremi nastupa u Europskoj lig. Nadam se da ćemo to dokazati već na prvoj utakmici 7. rujna kada gostujemo u Sinju.

S pripremama su počeli i svi mladi sastavi za nastup u 2. ligi Sjever i Prvim ligama mladih Regije sjever generacija U-17, 15, 13 i 11, gdje se nadamo njihovom nastupu u Završnici prvenstva RH-e, završio je Dania i dao nam spisak igračica s kojima se računa da i u novoj sezoni ponove uspjeh iz protekle sezone i imaju dobar nastup u Europskoj ligi. To su:

– Dora Potočnjak, Sonja Makarova, Karla Jerković i Kristina Goričanec-vratarke, Bruna Zrnić i Rahela Varga- desna krila, Paula Posavec, Lana ljubić, Hana Vidović i Lorena Lukman-lijeva akrila, Gabrijela Gudelj, Tia Robida, Dorotea Prevendar, Magdalena Rumek, Gabrijela i Viktorija novak, Sara Golub, Ana Marija Babić-vanjske igračice, Leona Janković-pivot.

Ovih dana nakon konferencije za štampu znat će se više oko nastup Čakovčanki u Europskoj ligi, a parovi 1. prvenstvenog kola 7.i 8.rujna su: Split 2010 – Dugo Selo 55, SINJ – ZRINSKI, Rudar – Bjelovar, Dalmatinka – Osijek, Podravka/Vegeta – Lokomotiva, Koka Trešnjevka i Zelina – Zamet.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije