SVAKA VAM ČAST!

KUGLANJE Čakovečki Željezničar osvojio četiri pehara na Savaria kupu u Mađarskoj

Proteklih 20-ak dana u mađarskom Szombathelyu održan je 64. Savaria kup na kojemu već po tradiciji nastupa i čakovečki Željezničar

Ove godine Željezničar je nastupio u svim kategorijama, dvije ekipe i 5 kuglača pojedinačno u mlađim kategorijama. Rezultati koje su postigli su odlični i vratili su se doma s čak 4 pehara.

Možda najvrjedniji je onaj u momčadskoj konkurenciji gdje je prva ekipa uvrštena u Superior kategoriju gdje su najbolje momčadi turnira.

U ovoj kategoriji kup su osvojili kuglači Zaprešića, višestrukog prvaka Hrvatske i osvajača Lige prvaka, a Željezničar je zauzeo 3. mjesto sa 2.317 srušenih čunjeva. U ekipi su bili Igor Ružić (588), Denis Košak (579), Bojan Košak (576) i Josip Filajdić (574).

Odličan nastup imali su i mladi kuglači. Najbolji među njima bio je Jakov Kolenko koji je u kategoriji 13 godišnjaka osvojio naslov pobjednika sa srušenih 278 čunjeva.

U toj kategoriji nastupila su još trojica kuglača koji su znatno mlađi od ostalih u toj kategoriji, ali je svejedno Vjeko Vrček uspio doći do pokala za 3. mjesto srušivši 260 čunjeva. Nešto slabiji, ali još uvijek dobri, bili su Roko Juričan i Jakov Šardi.

U kategoriji juniora nastupio je Noa Branilović koji je, kao i prošle godine, osvojio 3. mjesto, srušivši 560 čunjeva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije