IDEMO PO POBJEDU

PRETKOLO NK Polet SMNM iznenadio navijače plaćanjem autobusa za Kustošiju

Danas se u Kustošiji igra pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa, a NK Polet iz Svetog Martina na Muri priredio je svojim navijačima, popularnim RedBoysima, iznimno lijepo iznenađenje

Uoči važnog susreta, igrači su odlučili zahvaliti svojim vjernim navijačima na podršci na poseban način – plaćanjem autobusa za njihov odlazak u Zagreb.

Ovaj nesvakidašnji potez oduševio je navijače, koji su izrazili zahvalnost i oduševljenje na društvenim mrežama. “Hvala našim dečkima koji su nas iznenadili i platili autobus za Kustošiju danas. Dečkima sretno i kapa do poda, a mi ćemo odraditi svoje na tribini,” istaknuli su RedBoys-i, najavljujući kako će ih glasno bodriti s tribina.

Današnja lijepa sportska priča pokazuje snažnu vezu između kluba i njegovih navijača, te dodatno motivira ekipu Poleta da se na terenu bori za pobjedu.

NK Polet i RedBoys-i zajedno će danas u Zagrebu pokušati ostvariti što bolji rezultat, a ova gesta sigurno će ostati zapamćena kao primjer prave sportske solidarnosti i zajedništva.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije