streličarstvo

STRELIČARSKI TURNIR U SESVETAMA Čakovčani osvojili ukupno 9 medalja

Ovo je bila jako dobra provjera forme streličara prije nastupa na Prvenstvu Hrvatske

Streličarski klub Sesvete bio je organizator posljednjeg ovosezonskog turnira na vanjskim terenima a nakon ovoga slijedi još samo Prvenstvo Hrvatske koje je na rasporedu za 2 tjedna u Poreču.

Ovaj turnir je nakon osnovnog dijela sadržavao i raspucavanja Mix timova. Naši streličari iz Katarina Zrinski Čakovec bili su jako uspješni u oba djela i osvojili su ukupno 9 medalja.

U stilu Olimpijski luk među dječacima do 12 godina jako dobro pucao je Roko Bedić i osvojio je zlatnu medalju. Među kadetkinjama Tena Mikolaj zauzela je 4. mjesto. U konkurenciji veterana Krešimir Štrukelj osvojio je zlatnu medalju dok je Tihomir Miljan osvojio srebrnu medalju.

U stilu Goli luk među seniorkama Mija Mance odlično je pucala čitavi turnir i na kraju slavila sa zlatnom medaljom, a isto tako odlično pucala je Mija u Mix timu sa Gregor Dolarom gdje su na kraju također osvojili zlatnu medalju.

U stilu Tradicionalni luk među kadetima jako dobro je pucao Teo Vičentijević i osvojio zlatnu medalju, dok je među kadetkinjama Sara Kelemenić osvojila srebrnu medalju a do zlata joj je falilo samo par krugova. Među seniorkama Ana Žuti zauzela je 6. mjesto dok je među seniorima Luka Ciglarić zauzeo 8. mjesto.

U stilu Dugi luk među seniorima Jan Miljan osvojio je srebrnu medalju.

U Mix timu Tradicionalnog luka su Sara Kelemenić i Teo Vičentijević nakon napetih borbi raspucavanja osvojili zlatnu medalju.

Ovo je bila jako dobra provjera forme streličara prije nastupa na Prvenstvu Hrvatske a slijedi dva tjedna dobrih i sadržajnih treninga da se svi što bolje pripreme za nastup u Poreču.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije