plivanje

ČAKOVEČKI PLIVAČKI KLUB Plivači se iz Mađarske vratili s medaljama oko vrata

Mario Beliga ove je godine obranio titulu najboljeg u memorijalnoj utrci 100 m prsnim stilom

Plivači i plivačice Čakovečkog plivačkog kluba ove su subote, 24. kolovoza 2024., tradicionalno sudjelovali na natjecanju “Zrínyi Kupa Úszóverseny” u susjednoj Mađarskoj. Ovo se natjecanje održava u sklopu prisjećanja na Sigetsku bitku, bitku pogibije našeg hrabrog vojskovođe Nikole Šubića Zrinskog, a članovi ČPK-a i brojni klubovi iz Hrvatske i Mađarske svakog ga ljeta s ponosom podržavaju.

Na inicijalnom natjecanju uoči nove plivačke sezone, mladi ČPK-ovci najavili su nikad uzbudljiviju natjecateljsku sezonu. U utrkama protiv vršnjaka iz Mađarske i Hrvatske, redovito su pokazali da su, unatoč kratkoj ljetnoj pauzi od treninga plivanja, i dalje u zavidnoj formi koju će nastaviti brusiti u nadolazećem periodu.

-Ponosni smo što su se svi naši predstavnici kući vratili s medaljom oko vrata, a neki su ih osvajali i u svakoj disciplini u kojoj su se natjecali (dvije individualne discipline i štafeta). Valja spomenuti da su se najstarijim predstavnicima kluba, Mariju Beligi i Olegu Jeđutu, u štafetnoj utrci 4x 50 m kraul, pridružili i treneri Luka Dodlek i Tin Furdi te pokazali da u njima još ima snage, a i imperativa, za osvajanje najsjajnijih odličja. Uz dvoje spomenutih trenera (trenera-natjecatelja), svi su plivali pod budnim okom glavnom trenera Gorana Kolarića.

Mario Beliga ove je godine obranio titulu najboljeg u memorijalnoj utrci 100 m prsnim stilom te osvojio glavni pokal “Zrínyi Kupa Úszóverseny” – poručuju iz kluba.

ČPK-ovci su na natjecanju imali glasnu podršku 15-ak roditelja koji su sunčanu subotu iskoristili za druženje s djecom, roditeljima i trenerima. U pauzi između utrka, bilo je vremena za uživanja na Szigetvarskim bazenima i igranju društvenih igara u kojima su se svi prisutni odlično zabavili.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije