Novi međimurski ironmani i varaždinska ironlady

U subotu, 23. lipnja u češkom mjestu Otrokovice održavao se popularni dugi triatlon ironman distance Moraviaman. I ove godine je bilo dosta natjecatelja iz Hrvatske, a među njima i novi debitanti u ovom natjecanju – Marijan Huzjak iz Novog Sela Rok, Ivan Blažek iz Goričana i Karla Čović iz Varaždina.

Svima njima je bio cilj završiti natjecanje i nisu bili opterećeni rezultatom. Vrijeme tijekom cijele utrke je bilo naklonjeno natjecateljima, poluoblačno sa laganim vjetrom, organizacija utrke odlična te su njih troje ponosno završili natjecanje uzdignute glave.

Karla je u svojoj kategoriji osvojila prvo mjesto sa vremenom 13:47:50 s time da je imala odličnu plivačku dionicu, Ivan je utrku završio za 13:46:50 s odličnom biciklističkom dionicom. Treba spomenuti da je on dijabetičar  te mu se iz tog razloga treba još više diviti.

Najbolji od spomenute trojke Marijan Huzjak je utrku završio za 12:29:39 s otrčanim maratonom ispod četiri sata. Dakako da svi zaslužuju čestitke na postignutim rezultatima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije