PARTY OTVORENJA

ČAKOVEC Gimnastički klub MZ Macan organizira šareni party za otvaranje sezone

Iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan stigla je obavijest o održavanju tradicionalnog party-a povodom otvorenja još jedne gimnastičke sezone

Šareni party, kojeg će čakovečki gimnastički klub odraditi u suradnji s partnerskim Gimnastičkim klubom Macan iz Nedelišća, bit će održan u subotu, 7. rujna, od 10 do 12 sati na čakovečkom središnjem Trgu Republike (ispred orla).

Trenerice čakovečkog Macana Ida Lesjak Keenan te Macana iz Nedelišća Tanja Mesarić Novak, povodom partyja, u centar grada obećaju dovesti gimnastički poligon i napuhance, trenere animatore, glazbu, slatkiše i nastup gimnastičke sekcije koja će svima, a posebice najmlađima, pokazati kakve se sve vještine mogu naučiti na gimnastičkim treninzima i pritom stvoriti bezbroj veselih sportskih trenutaka za pamćenje.

Prve subote ovog rujna u centru Čakovca tako će nas sigurno dočekati velika i vesela sportska zabava na otvorenom u režiji našeg najtrofejnijeg sportskog kolektiva.

Gimnastički party će biti uvod u ono što čeka sve gimnastičare u ponedjeljak 9. rujna – početak treninga u novouređenom Macanovom dom.

A kako čekanje do partyja i nove gimnastičke sezone ne bi trajalo predugo, u tjednu od 2. do 6. rujna u sklopu programa Zajednica sportskih udruga Čakovca “Svaki tjedan sport jedan” bit će održan kamp gimnastike.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije